Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dosarul sefului CJ Hunedoara va fi trimis la Curtea de Apel. Procurorii DNA au contestat eliberarea lui Mircea Molot

Adevărul Adevărul,
Dosarul sefului CJ Hunedoara va fi trimis la Curtea de Apel. Procurorii DNA au contestat eliberarea lui Mircea Molot

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au contestat decizia Tribunalului Alba, privind cercetarea in stare de libertate, cu masura controlului judiciar a presedintelui Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Ioan Molot, si a celorlalti patru inculpati pentru care anchetatorii au solicitat arestarea preventiva. continuă pe Adevărul

UPDATE Presedintele CJ Hunedoara, Mircea Molot (PNL), a fost retinut de procurorii DNA (surse)

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, liberalul Mircea Molot, a fost retinut, miercuri, dupa sase ore de audieri, de procurorii DNA - Serviciul Teritorial Alba Iulia, au declarat surse judiciare citate de Agerpres.

UPDATE. Mai multi directori din cadrul Mediapro, audiati de procurorii DNA. Prejudiciul, de 15 milioane de euro

Procurorii anticoruptie efectueaza, joi, 41 de perchezitii in Bucuresti, Ilfov, Dambovita, Arges si Braila, in dosarul Mediapro, conform B1 TV. 32 de persoane sunt suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, iar procurorii au 27 de mandate de aducere.

Arestarea unui comisar, medicament pentru cancerul din sistem. Ce spun procurorii DNA despre ofiterii superiori de politie si acolitii lor

Dosarul de arestare a unui comisar scoate la iveala acuzatii grave ale procurorilor DNA Timisoara. Potrivit Redesteptarea, prin incarcerarea comisarului, procurorii au vrut sa transmita un semnal puternic acelora care cred ca una din politicile fundamentale, respectiv cea de respectare a legalitatii,poate sa fie vnduta chiar de exponenti de varf in teritoriu, care ar trebui sa vegheze tocmai ca aceste politici sa fie puse in practica.

Presedinta Judecatoriei Faurei a fost prinsa luand mita, de procurorii DNA, in gara Buzau

Presedintele Judecatoriei Faurei, judetul Braila, judecatoarea Aurica Budescu, a picat in plasa procurorilor anticoruptie chiar in gara Buzau, unde primise 1. 000 de euro de la o afacerista careia ii solutionase favorabil un dosar. Potrivit unui comunicat al DNA, magistratul care a fost prins luand mita de la o patroana a primit mandat pentru 30 de zile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )