Libnet.ro
UNICEF

15:00

Dosarul Transferurilor. Cei opt grei ai fotbalului ar putea ajunge luni la Curtea de Apel Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Dosarul Transferurilor. Cei opt grei ai fotbalului ar putea ajunge luni la Curtea de Apel Bucuresti

Cei opt grei din fotbalul romanescu care sunt judecati pentru inselaciune in dosarul Transferurilor ar putea ajunge luni la Curtea de Apel Bucuresti pentru rejudecarea cazului, asta dupa ce Curtea Suprema a dispus acest lucru in luna mai. continuă pe Adevărul

Dosarul Transferurilor. Primul termen al rejudecarii s-a amanat. Cei opt grei ai fotbalului sunt asteptati pe 14 octombrie la Curtea de Apel Bucuresti

Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru 14 octombrie primul termen din dosarul Transferurilor in care opt grei din fotbalul romanesc sunt rejudecati pentru inselaciune. Dosarul a ajuns la Curtea de Apel dupa ce Instanta Suprema a dispus acest lucru in luna mai.

Dosarul TRANSFERURILOR, amanat pana la 14 octombrie.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au amanat, luni, pentru 14 octombrie judecarea dosarului transferurilor de jucatori, in care opt oameni de fotbal sunt acuzati de inselaciune de catre procurorii anticoruptie, informeaza Mediafax. Dosarul Transferurilor se judeca, din nou, la Curtea de Apel Bucuresti. Printre inculpati se numara Gheorghe Popescu, George Copos, Mihai Stoica si Ioan si Victor Becali. CITITI SI: Dosarul TRANSFERURILOR se va judeca pe 7 octombrie Rechizitoriul .

Curtea de Apel Bucuresti rejudeca dosarul transferurilor din fotbal

Curtea de Apel Bucuresti va rejudeca luni dosarul transferurilor in care opt oameni din fotbal sunt acuzati de spalare de bani si evaziune fiscala, anunta Agerpres, Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, pe 20 mai, sa trimita spre rejudecare la CAB dosarul transferurilor, dupa ce a admis recursul declarat de DNA, dar si recursurile formulate de Gheorghe Popescu, Gheorghe Copos, Mihai Stoica, Cristian Borcea, Jean Padureanu, Gheorghe Netoiu si fratii Ioan si Victor Becali.

Dosarul TRANSFERURILOR se rejudeca la Curtea de Apel.

Dosarul Transferurilor se judeca, din nou, la Curtea de Apel Bucuresti. Printre inculpati se numara Gheorghe Popescu, George Copos, Mihai Stoica si Ioan si Victor Becali. CITITI SI: Dosarul TRANSFERURILOR se va judeca pe 7 octombrie Rechizitoriul intocmit de procurori se refera la 12 transferuri ale unor fotbalisti romani efectuate de la cluburile Dinamo Bucuresti, Rapid Bucuresti, Gloria Bistrita si Otelul Galati catre cluburi din strainatate, in perioada 1999-2005. Conform probatoriului .

Dosarul Transferurilor: Rejudecarea cazului, amanata pentru 14 octombrie

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au amanat, luni, pentru 14 octombrie judecarea dosarului transferurilor de jucatori, in care opt oameni de fotbal n. r. Ioan Becali, Victor Becali, George Copos, Cristian Borcea, Mihai Stoica, Gheorghe Popescu, Jean Padureanu si Gheorghe Netoiu) sunt acuzati de inselaciune de catre procurorii anticoruptie, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )