Libnet.ro
UNICEF

21:15

A doua zi a celei mai mari licitatii de telefonie mobila din Romania/Pretul frecventelor unde cererea a fost mai mare decat oferta a crescut

Hotnews Hotnews,
A doua zi a celei mai mari licitatii de telefonie mobila din Romania/Pretul frecventelor unde cererea a fost mai mare decat oferta a crescut

Marti, 11 septembrie, de la ora 9:00 incepe a doua zi a celei mai mari licitatii de telefonie mobila organizata vreodata in tara, in conditiile in care cu o zi in urma cererea operatorilor a depasit oferta in cel putin una dintre categoriile de frecvente scoase la vanzare, frecvente in care se vor putea introduce inclusiv servicii 4G. Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM) a anuntat ca este nevoie de o noua serie de runde primare, ceea ce inseamna ca pretul pentru un bloc in benzile in care exista cerere excedentara a fost majorat. Daca se vor vinde toate frecventele licitate, statul ar incasa din taxele de licenta minim 700 de milioane de euro. HotNews. ro va prezenta detalii de la acest eveniment. continuă pe Hotnews

Licitatia de telefonie mobila prin care statul ar putea atrage 700 de milioane de euro continua si marti/Cererea depaseste oferta in cel putin una dintre categorii, spune ANCOM

Luni, in prima zi a licitatiei de spectru organizata pentru alocarea frecventelor in benzile de 800, 900, 1800 si 2600 MHz s-au desfasurat doua runde primare si avand in vedere ca cererea depaseste oferta in cel putin una dintre categorii, autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM) va organiza marti, 11 septembrie, o noua serie de runde primare, a anuntat autoritatea. Aceasta este cea mai mare licitatie de spectru organizata vreodata in Romania in care se vand inclusiv frecvente ce vor fi folosite pentru serviciile 4G. Daca statul va vinde toate frecventele scoase la licitatie ar putea atrage la bugetul statului minim 700 de milioane de euro.

Cea mai mare licitatie de telefonie mobila continua astazi de la ora 9

Autoritatea de Reglementare in Comunicatii ANCOM) scoate la licitatie frecvente radio pentru servicii de telecomunicatii mobile pentru urmatorii 15 ani, relateaza sursele de presa.

Au inceput rundele primare in licictatia de telefonie mobila in care statul ar putea obtine minim 700 de milioane de euro

Cea mai mare licitatie de spectru organizata in Romania, in cadrul careia sunt puse la dispozitia celor interesati benzile de 800 MHz, 900 MHz, 1800 MHz si 2600 MHz pentru furnizarea de servicii de comunicatii mobile in perioada 2013-2029, a inceput luni, 10 septembrie. Reprezentantii celor cinci ofertanti 2K Telecom, Cosmote, Orange, RCS RDS si Vodafone au ajuns deja la sediul ANCOM din strada Lucian Blaga numarul 4 unde au loc rundele primare in aceasta licitatie. Rezultatele finale urmeaza sa fie anuntate in cursul lunii octombrie. HotNews. ro va tine la curent cu acest eveniment.

Cel mai mare producator francez de automobile isi pierde locul in indicele celor mai mari companii listate la Bursa

PSA Peugeot Citroen, cel mai mare producator francez de automobile, si-a pierdut locul in componenta indicelui bursier CAC 40 al celor mai mari companii listate din Franta, dupa scaderea actiunilor cu peste 60%.

Atac cibernetic asupra GoDaddy, una dintre cele mai mari companii de web hosting

Un hacker a anuntat, luni, pe Twitter, ca este responsabil de atacul asupra firmei de web hosting GoDaddy, care se ocupa de gazduirea a milioane de site-uri din intreaga lume, scrie AFP. AnonymousOwn3r a scris un.

Documentele care arata adevarul. Americanii au musamalizat unul dintre cele mai mari masacre ale secolului trecut

Noi probe care sustin ideea ca Administratia Roosevelt a ajutat la musamalizarea vinei societicilor in masacrul de la Katyn din 1940 au fost facute publice. Associated Press a dezvaluit in exclusivitate.

Paradoxul din economia romaneasca. Au cele mai mari pierderi si cei mai productivi angajati

Companiile de stat cu pierderi au cei mai productivi angajati. Potrivit gandul. info, cele mai valoroase companii din portofoliul statului sunt cele care inregistreaza anual pierderi de ordinul a zeci de milioane de.

Nu esti curios sa vezi care e topul restaurantelor Mc Donalds din Romania cu cele mai mari ...

Restaurantul McDonalds din Piata Romana, deschis acum mai bine de 15 ani, are in fiecare an peste 2 milioane de clienti si venituri estimate de Ziarul Financiar la 3-4 milioane de euro, ceea ce inseamna ca fiecare bucurestean merge o data pe an aici si lasa la casa 1,5-2 euro. Insa nu acesta este perla coroaniei, ci Mc Donalds Dristor, care, deoarece se afl intr-o zona cu trafic intens 24 h din 24, are o cifra de afaceri de 5 milioane de euro pe an. O cifra de afaceri apropiata de 5 milioane .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )