Libnet.ro
UNICEF

09:15

Doua curse Tarom, anulate din cauza cetii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Doua curse Tarom, anulate din cauza cetii

Doua curse Tarom care ar fi trebuit sa fie operate pe Aeroportul Sibiu, sambata, au fost anulate din cauza cetii dense. Pasagerii au fost redirectionati,. continuă pe Wall-Street Ro

Sibiu: Doua curse Tarom, anulate din cauza cetii

Doua curse Tarom au fost anulate sambata de pe Aeroportul International din Sibiu, din cauza cetii, transmite Agerpres.

Curse Tarom anulate din cauza cetii

Doua curse Tarom care ar fi trebuit sa fie operate pe Aeroportul Sibiu, sambata, au fost anulate din cauza cetii dense, pasagerii fiind redirectionati, transmite Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant.

Curse Tarom operate de Aeroportul Sibiu, anulate din cauza cetii. Este vorba despre zborurile cu destinatia Munchen

Doua curse Tarom care ar fi trebuit sa fie operate pe Aeroportul Sibiu, sambata, 26 decembrie, au fost anulate din cauza cetii dense, pasagerii fiind redirectionati.

Probleme din cauza cetii pe aeroportul din Sibiu

Doua curse Tarom care ar fi trebuit sa fie operate pe Aeroportul Sibiu, sambata, au fost anulate din cauza cetii dense, pasagerii fiind redirectionati.

Decizie uriasa luata de Lukoil la final de an. Se retrage din cauza sentimentelor anti-rusesti

Grupul energetic rus Lukoil a listat toate activele din Letonia si Lituania in vederea vanzarii, din cauza sentimentelor anti-rusesti din aceste state, a anuntat joi presedintele grupului energetic rus, Vagit.

Circulatia autovehiculelor, interzisa temporar la Milano, din cauza poluarii

Primaria metropolei italiene Milano a decis, din cauza nivelului ridicat al poluarii, interzicerea totala a circulatiei autovehiculelor timp de trei zile, in perioada 28-30 decembrie, intre orele 10. 00, informeaza site-ul TGcom24. Mediaset. it.

Milano: Circulatia autovehiculelor a fost interzisa temporar in totalitate din cauza poluarii

Primaria metropolei italiene Milano a decis, din cauza nivelului ridicat al poluarii, interzicerea totala a circulatiei autovehiculelor timp de trei zile, in perioada 28-30 decembrie, intre orele 10.

America Latina: mii de persoane evacuate din cauza ploilor

Aproximativ 7. 000 de persoane au fost evacuate din zone din nord-estul Argentinei din cauza cresterii nivelului apelor raurilor Uruguay, Parana si Paraguay, iar alte peste 2. 000 au fost evacuate din zone din nordul Uruguayului, unde apele raului Uruguay au depasit cota de siguranta, relateaza EFE miercuri, potrivit Agerpres.

Constructia aeroportului din Brasov ar putea fi oprita din cauza castorilor

Lucrarile la constructia aeroportului din Brasov ar putea fi oprite din cauza castorilor care, in ultimii ani, si-au facut adaposturi la cativa kilometri de pista viitorului aeroport, astfel ca autoritatile de mediu si organizatiile ecologiste doresc ca zona sa fie declarata arie protejata.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1869 seconds )