Libnet.ro
UNICEF

20:00

Doua orase californiene au fost evacuate din cauza unui incendiu

Antena3 Antena3,
Doua orase californiene au fost evacuate din cauza unui incendiu

Un incendiu de padure declansat la poalele muntilor Sierra Nevada s-a extins pe o suprafata de peste 2. 800 de hectare, distrugand aproximativ 40 de imobile si determinand evacuarea a doua orase mici din nordul. continuă pe Antena3

CFR Calatori: 20 trenuri au fost anulate din cauza conditiilor meteo nefavorabile

Un numar de 20 trenuri programate in cursul noptii si sambata dimineata au fost anulate din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a anuntat CFR Calatori. Din cauza atentionarii de cod galben de viscol,.

Aproape 20 de trenuri au fost anulate din cauza conditiilor meteo

Aproape 20 de trenuri programate in cursul noptii si sambata dimineata au fost anulate din cauza conditiilor meteo nefavorabile, anunta CFR, potrivit Mediafax.

Un barbat s-a sinucis din cauza unui credit in franci elvetieni

Un barbat de 33 de ani din Pitesti s-a spanzurat, din cauza ca nu mai putea face fata ratelor la un credit in franci elvetieni pe care l-a contractat, scriu surse din presa.

Circulatie blocata pe DN 6, din cauza unui accident

Circulatia rutiera este blocata, vineri seara, intre Drobeta Turnu Severin si Orsova, pe Drumul National 6, dupa ce trei autovehicule de mare tonaj au fost implicate intr-un accident rutier in urma caruia.

Toate porturile din Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic

Manevrele navelor au fost suspendate in porturile constantene din cauza vantului puternic, ce sufla la rafala cu viteze de 70 - 80 km/h, informeaza Mediafax.

Toate porturile din Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic

Manevrele navelor au fost suspendate in porturile constantene din cauza vantului puternic, ce sufla la rafala cu viteze de 70 - 80 km/h. Potrivit Capitaniei Zonale Constanta, primul port in care au fost .

Toate porturile din Constanta au fost inchise din cauza vantului

Manevrele navelor au fost suspendate in porturile constantene din cauza vantului puternic, ce sufla la rafala cu viteze de 70 - 80 km/h, transmite Mediafax. Potrivit Capitaniei Zonale Constanta, primul port in.

Vezi aici lista trenurilor anulate din cauza conditiilor meteo

Aproape 20 de trenuri programate in cursul noptii si sambata dimineata au fost anulate din cauza conditiilor meteo nefavorabile, potrivit CFR. CFR Calatori a anuntat ca, din cauza.

Aproape 20 de trenuri au fost anulate din cauza conditiilor meteo

Aproape 20 de trenuri programate in cursul noptii si sambata dimineata au fost anulate din cauza conditiilor meteo nefavorabile, potrivit CFR.

UPDATE Trafic reluat pe A1, spre Pitesti

Traficul rutier este oprit pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, pe sensul de mers catre Pitesti, din cauza unui autoturism care s-a rasturnat, informeaza Centrul Infotrafic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )