Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua persoane carbonizate au fost gasite intr-un autoturism care a luat foc. Politia din Timis il cauta pe soferul care a provocat accidentul

România Liberă România Liberă,
Doua persoane carbonizate au fost gasite intr-un autoturism care a luat foc. Politia din Timis il cauta pe soferul care a provocat accidentul

Doua persoane au fost gasite carbonizate intr-un autoturism care a luat foc, duminica, in comuna Fibis din judetul Timis. continuă pe România Liberă

Cel putin 19 persoane au fost ranite intr-o explozie la un carnaval din Paris

Cel putin 19 persoane au fost ranite, dintre care patru sunt in stare grava, intr-o explozie la un carnaval din Paris la care luau parte aproximativ 1. 000 de copii, relateaza Daily Telegraph.

Numarul doi din Statul Islamic ar fi fost ucis intr-un raid aerian, in Irak

Ayad al Djoumaili, prezentat drept adjunctul liderului Statului Islamic, Abu Bakr al Baghdadi, ar fi fost ucis intr-un atac aerian, a anuntat sambata televiziunea publica irakiana, pe baza unei informatii furnizate de serviciile militare irakiene de informatii, relateaza AFP.

Irak: Lovitura pentru jihadisti! Inca un important lider al Statului Islamic a fost ucis intr-un atac aerian

Adjunctul liderului Statului Islamic Abu Bakr al-Baghdadi a fost ucis intr-un atac aerian, potrivit Agerpres.Anuntul a fost facut public sambata de televiziunea de stat irakiana.Ayad al-Jumaili.

Presa irakiana: Adjunctul liderului ISIS a fost ucis intr-un atac aerian

Adjunctul liderului gruparii jihadiste Stat Islamic, Ayad al-Jumaili, a fost ucis intr-un atac aerian, a anuntat sambata televiziunea de stat irakiana, citand surse ale serviciilor de informatii irakiene, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Doi moldoveni au murit si unul a fost ranit intr-un accident rutier in Ucraina

Doi moldoveni au murit si unul a fost ranit intr-un accident rutier produs, pe 31 martie, in Ucraina, langa satul Piatniсеani, regiunea Lvov. In accident a fost implicat un autobuz de ruta din Belarus si automobilul cu moldoveni. Mai multi pasageri din autobuz s-au ales cu leziuni, transmite IPN.

Sase persoane au fost ranite in incaierarea de la Consulatul Turciei din Bruxelles

Sase persoane au fost ranite, dintre doua erau in continuare spitalizate, in ciocnirile violente care au avut loc joi in fata Consulatului Turciei la Bruxelles intre sustinatori si adversari ai presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, a anuntat vineri justitia belgiana, relateaza AFP.

FOTO. Panica la Paris. Cel putin 20 de persoane au fost ranite in urma unei explozii la un carnaval. Cauza deflagratiei nu este cunoscuta

Patru persoane au fost grav ranite si alte 16 au fost afectate in urma unei explozii accidentale ce au avut loc la un carnaval popular desfasurat in Paris.

Ciclonul Debbie face ravagii in Australia. Zecii de mii de persoane au fost evacuate din cauza inundatiilor

Zecii de mii de persoane au fost evacuate in Australia din cauza inundatiilor cauzate de ciclonul Debbie. AFP transmite ca autoritatile au au averizat oamenii ca se pot pomeni fata in fata cu animale salbatice precum serpi sau crocodili, in zone nefrecventate normal de acestea.

Explozie la metroul din Sankt-Petersburg. O noua bomba a fost gasita intr-o alta statie de metrou

Fortele de securitate ruse au dezamorsat luni dispozitivul explozibil gasit la o statie de metrou din centrul orasului Sankt-Petersburg, dupa deflagratia produsa anterior intr-o alta statie, a anuntat, i.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2218 seconds )