Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presa irakiana: Adjunctul liderului ISIS a fost ucis intr-un atac aerian

România Liberă România Liberă,
Presa irakiana: Adjunctul liderului ISIS a fost ucis intr-un atac aerian

Adjunctul liderului gruparii jihadiste Stat Islamic, Ayad al-Jumaili, a fost ucis intr-un atac aerian, a anuntat sambata televiziunea de stat irakiana, citand surse ale serviciilor de informatii irakiene, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Numarul doi din Statul Islamic ar fi fost ucis intr-un raid aerian, in Irak

Ayad al Djoumaili, prezentat drept adjunctul liderului Statului Islamic, Abu Bakr al Baghdadi, ar fi fost ucis intr-un atac aerian, a anuntat sambata televiziunea publica irakiana, pe baza unei informatii furnizate de serviciile militare irakiene de informatii, relateaza AFP.

Irak: Lovitura pentru jihadisti! Inca un important lider al Statului Islamic a fost ucis intr-un atac aerian

Adjunctul liderului Statului Islamic Abu Bakr al-Baghdadi a fost ucis intr-un atac aerian, potrivit Agerpres.Anuntul a fost facut public sambata de televiziunea de stat irakiana.Ayad al-Jumaili.

Numarul doi din Statul Islamic a fost ucis intr-un raid aerian, anunta televiziunea de stat irakiana

Ayad al-Jumaili, cel considerat adjunctul liderului gruparii teroristeStat Islamic Abu Bakr al-Baghdadi, a fost ucis in urma unui raid aerian, a anuntat sambata televiziunea de stat din Irak, citand serviciul deinformatii al armatei irakiene, transmite Reuters.

'Numarul doi' al Statului Islamic, ucis intr-un atac aerian in Irak

Ayad al-Jumaili, considerat adjunctul liderului Statului Islamic SI) Abu Bakr al-Baghdadi, a fost ucis intr-un atac aerian, a anuntat sambata televiziunea de stat irakiana, citand surse ale.

Doi moldoveni au murit si unul a fost ranit intr-un accident rutier in Ucraina

Doi moldoveni au murit si unul a fost ranit intr-un accident rutier produs, pe 31 martie, in Ucraina, langa satul Piatniсеani, regiunea Lvov. In accident a fost implicat un autobuz de ruta din Belarus si automobilul cu moldoveni. Mai multi pasageri din autobuz s-au ales cu leziuni, transmite IPN.

Patru presupusi teroristi Al-Qaida au fost eliminati intr-un atac cu rachete lansate dintr-o drona americana

Patru persoane suspectate ca ar face parte din gruparea terorista Al-Qaida au fost eliminati, miercuri dimineata, intr-un atac comis cu ajutorul unei drone americane in sudul Yemenului, a indicat un responsabil local din cadrul serviciilor de securitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )