Libnet.ro
UNICEF

21:15

Numarul doi din Statul Islamic ar fi fost ucis intr-un raid aerian, in Irak

Adevărul Adevărul,
Numarul doi din Statul Islamic ar fi fost ucis intr-un raid aerian, in Irak

Ayad al Djoumaili, prezentat drept adjunctul liderului Statului Islamic, Abu Bakr al Baghdadi, ar fi fost ucis intr-un atac aerian, a anuntat sambata televiziunea publica irakiana, pe baza unei informatii furnizate de serviciile militare irakiene de informatii, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Numarul doi din Statul Islamic a fost ucis intr-un raid aerian, anunta televiziunea de stat irakiana

Ayad al-Jumaili, cel considerat adjunctul liderului gruparii teroristeStat Islamic Abu Bakr al-Baghdadi, a fost ucis in urma unui raid aerian, a anuntat sambata televiziunea de stat din Irak, citand serviciul deinformatii al armatei irakiene, transmite Reuters.

Irak: Lovitura pentru jihadisti! Inca un important lider al Statului Islamic a fost ucis intr-un atac aerian

Adjunctul liderului Statului Islamic Abu Bakr al-Baghdadi a fost ucis intr-un atac aerian, potrivit Agerpres.Anuntul a fost facut public sambata de televiziunea de stat irakiana.Ayad al-Jumaili.

Presa irakiana: Adjunctul liderului ISIS a fost ucis intr-un atac aerian

Adjunctul liderului gruparii jihadiste Stat Islamic, Ayad al-Jumaili, a fost ucis intr-un atac aerian, a anuntat sambata televiziunea de stat irakiana, citand surse ale serviciilor de informatii irakiene, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

'Numarul doi' al Statului Islamic, ucis intr-un atac aerian in Irak

Ayad al-Jumaili, considerat adjunctul liderului Statului Islamic SI) Abu Bakr al-Baghdadi, a fost ucis intr-un atac aerian, a anuntat sambata televiziunea de stat irakiana, citand surse ale.

Doi moldoveni au murit si unul a fost ranit intr-un accident rutier in Ucraina

Doi moldoveni au murit si unul a fost ranit intr-un accident rutier produs, pe 31 martie, in Ucraina, langa satul Piatniсеani, regiunea Lvov. In accident a fost implicat un autobuz de ruta din Belarus si automobilul cu moldoveni. Mai multi pasageri din autobuz s-au ales cu leziuni, transmite IPN.

Imagini cutremuratoare! La ce sunt folositi copiii rapiti de jihadistii de la Statul Islamic

O filmare cutremuratoare surprinde momentul in care un jihadist de la Statul Islamic foloseste un copil drept scut uman pentru a se deplasa prin Mosul.Imaginile, care au fost publicate de Mirror, au fost.

Patru presupusi teroristi Al-Qaida au fost eliminati intr-un atac cu rachete lansate dintr-o drona americana

Patru persoane suspectate ca ar face parte din gruparea terorista Al-Qaida au fost eliminati, miercuri dimineata, intr-un atac comis cu ajutorul unei drone americane in sudul Yemenului, a indicat un responsabil local din cadrul serviciilor de securitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )