Libnet.ro
UNICEF

13:31

Doua persoane au fost ranite grav, intr-un accident rutier care a avut loc in Capitala. Traficul se desfasoara ca dificultate in Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Doua persoane au fost ranite grav, intr-un accident rutier care a avut loc in Capitala. Traficul se desfasoara ca dificultate in Bucuresti

Doua persoane au ranite grav, marti dimineata, intr-un accident care a avut loc la intersectia bulevardul Dimitrie Cantemir cu bulevardul Marasesti din Capitala, informeaza Brigada Rutiera a Capitalei. continuă pe România Liberă

Caruta spulberata de un TIR pe Drumul European 79. Trei persoane au fost ranite grav

Un grav accident de circulatie a avut loc in aceasta seara, pe Drumul European 79, in localitatea Bilteni, trei persoane fiind ranite.

Explozie la un frigider cu substante chimice al Facultatii de Chimie. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite duminica in incinta unui laborator al Facultatii de Chimie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, dupa ce un frigider cu substante chimice a explodat, usa acestuia si geamurile incaperii fiind sparte in urma deflagratiei.

Alegeri parlamentare 2016. Verificari ale Politiei dupa ce doua persoane au fost depistate in timp ce incercau sa voteze a doua oara

Alegeri parlamentare 2016. Politia Vrancea face verificari dupa ce doua persoane au fost prinse in timp ce incercau sa voteze pentru a doua oara la scrutinul de duminica. Procesul electoral nu a fost afectat in niciciunul dintre cazuri.

Accident in Capitala. Doua persoane, grav ranite

Doua persoane au fost grav ranite in Capitala, in urma unui accident rutier care s-a produs marti dimineata, in jurul orei 07. 30, in intersectia dintre Bulevardul Dimitrie Cantemir cu Bulevardul Marasesti.

Accident grav in CALARASI! Un microbuz s-a rasturnat, iar 18 persoane au fost RANITE

Un microbuz cu 19 persoane s-a rasturnat in judetul Calarasi dupa ce a fost lovit de un autoturism, iar 18 persoane au fosr ranite. Doua dintre acestea sunt in stare grava. Patru persoane au fost.

Cod rosu de interventie in Piatra Neamt. Un barbat a murit, iar alte cinci persoane sunt ranite

A fost declansat codul rosu de interventie, in Piatra Neamt, in urma unui accident rutier produs, sambata, in cartierul Valeni, in urma caruia o persoana a decedat, iar alte cinci au fost ranite.

Tragedie in lumea sportului. Un pugilist a fost gasit mort intr-un camion

Tragedie in lumea sportului. Pugilistul Alejandro Gonzalez a fost gasit fara viata intr-un campion, in Guadalajara. Sportivul a fost gasit mort in camion alaturi de alte doua persoane,.

Dosare penale pentru doua persoane din birourile electorale ale unor sectii din judetul Sibiu, care au votat fara sa aiba acest drept

Doua persoane care faceau parte din birourile electorale ale unor sectii din judetul Sibiu s-au ales cu dosar penal dupa ce au votat in sectiile in care se afla, desi nu aveau acest drept deoarece nu au domiciliul in zona respectiva.

Accident grav in CALARASI! Un microbuz s-a rasturnat, iar 18 peroane au fost RANITE

Un microbuz cu 19 persoane s-a rasturnat in judetul Calarasi dupa ce a fost lovit de un autoturism, iar 18 persoane au fosr ranite. Doua dintre acestea sunt in stare grava. Patru persoane au fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )