Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua persoane au fost ranite, intr-un conflict armat produs in sectorul 5 al Capitalei

Hotnews Hotnews,
Doua persoane au fost ranite, intr-un conflict armat produs in sectorul 5 al Capitalei

Doua persoane au fost ranite intr-un conflict armat produs, sambata seara, in sectorul 5 al Captalei, conflict care a adunat la locul evenimentului aproximativ o suta de oameni, astfel ca a fost necesara interventia jandarmilor si politistilor pentru a linisti spiritele, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

CONFLICT ARMAT in sectorul 5 al Capitalei: Doua persoane au fost ranite.

Doua persoane au fost ranite intr-un conflict armat produs, sambata seara, in sectorul 5 al Captalei, conflict care a adunat la locul evenimentului aproximativ o suta de oameni, potrivit Mediafax. A fost necesara interventia jandarmilor si politistilor pentru a linisti spiritele. Potrivit purtatorului de cuvant al Jandarmeriei, Georgian Enache, una dintre persoanele ranite a fost internata la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni, in timp ce a doua a refuzat spitalizarea. Un conflict .

Tragic accident in Covasna: Sapte morti si doua persoane grav ranite

Sapte persoane au murit si tdoua sunt ranite grav, in urma accidentului produs in localitatea covasneana Chilieni, unde un tractor cu remorca a fost lovit de un tren, la fata locului ajungand si un.

Accident rutier in Ialomita: Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit

Doua persoane au murit, iar alte trei, intre care si un copil, au fost ranite grav, duminica, intr-un accident produs pe DN 2 Bucuresti - Urziceni, in localitatea ialomiteana Cosereni, dupa ce doua masini s-au ciocnit, relateaza Mediafax.

Ialomita. Accident grav pe DN2. Doua persoane au murit, alte trei au fost ranite

Doua persoane au murit, iar alte trei, intre care si un copil, au fost ranite grav, duminica, intr-un accident produs pe DN 2 Bucuresti - Urziceni, in localitatea ialomiteana Cosereni, dupa ce doua masini.

Mai multi romi s-au batut cu cutitele dupa petrecerea de sambata. Patru persoane au fost ranite

Romii s-au batut cu cutitele dupa petrecerea de ieri din Dragasani. Patru persoane au fost ranite in urma altercatiei. Doi dintre raniti sunt in stare grava. Acestia vor fi operati. Corespondentul Antena.

Avion de mici dimensiuni prabusit la Roma: Doua persoane au murit in accident

Un avion de mic dimensiuni, de tip Cessna, s-a prabusit la periferia Romei, intr-un depou de masini, vineri, in jurul orei locale 13:15. in urma accidentului, doua persoane aflate la bordul aeronavei si-au.

Serbia. Doua persoane au decedat din cauza virsului West Nile

Doua persoane in varsta de 68 si, respectiv, 81 de ani, au decedat in Serbia din cauza virusului West Nile, ridicand la trei numarul total al bolnavilor care au murit din cauza acestei boli in aceasta tara.

Conflict cu impuscaturi in sectorul 5 din Bucuresti. O persoana a fost internata in urma ranilor

Un conflict armat a avut loc sambata seara in sectorul 5 al Capitalei, doua persoane fiind ranite in urma conflictului. La fata locului s-au strans aproximativ o suta de persoane. pentru calmarea spiritelor a.

Conflict armat in zona Vacaresti din Bucuresti: Un tanar a ramas fara un ochi in urma unui conflict pornit de la o fata

Un tanar din Bucuresti si-a pierdut vederea la un ochi, dupa ce a fost impuscat joi seara cu un pistol cu bile, in urma unei altercatii intre doua grupuri. Cearta, spun politistii, a pornit de la o fata.

Accident grav in Covasna: Un tractor cu remorca a fost lovit de tren; 5 persoane au murit, iar alte 3 au fost ranite

Cinci persoane au murit, iar alte trei au fost ranite, sambata dupa-amiaza, in urma unui accident care a avut loc in afara localitatii Chilieni, judetul Covasna, dupa ce tractorul cu remorca in care acestea se aflau a fost lovit de un tren, informeaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )