Libnet.ro
UNICEF

01:05

Conflict armat in zona Vacaresti din Bucuresti: Un tanar a ramas fara un ochi in urma unui conflict pornit de la o fata

B1 B1,
Conflict armat in zona Vacaresti din Bucuresti: Un tanar a ramas fara un ochi in urma unui conflict pornit de la o fata

Un tanar din Bucuresti si-a pierdut vederea la un ochi, dupa ce a fost impuscat joi seara cu un pistol cu bile, in urma unei altercatii intre doua grupuri. Cearta, spun politistii, a pornit de la o fata. continuă pe B1

Chirile din Bucuresti au ramas aceleasi in luna august

Desi urmeaza sa se intoarca studentii din vacanta, in luna august preturile chiriilor au ramas aceleasi in Bucuresti ca si in luna iulie, potrivit unui comunicat al Anunturiparticulari. ro.

Universitatea din Bucuresti anunta ca pune la dispozitia studentilor 5.000 de locuri de cazare in camine studentesti

Studentii de la Universitatea din Bucuresti au la dispozitie pentru cazare 5. 354 de locuri, pentru anul universitar 2012-2013, in caminele proprii, informeaza universitatea printr-un comunicat de presa. Distributia locurilor de cazare s-a facut catre facultati, tinand cont de principiul proportionalitatii, in functie de numarul de studenti inscrisi finantati de la buget. Cazarile de anul acesta se vor face in intervalul 27 septembrie - 5 octombrie 2012. Vezi care sunt criteriile de acordare a locurilor si care sunt caminele studentesti ale Universitatii Bucuresti.

Scoala Americana Internationala din Bucuresti aniverseaza 50 de ani

Odata cu inceputul acestui an scolar, Scoala Americana Internationala din Bucuresti, va implini o jumatate de secol de educatie in Romania, se transmite intr-un comunicat de presa.

Universitatea din Bucuresti lanseaza doua programe noi de masterat: Open Mind si Politica in Europa. Stat, frontiere, societati

Universitatea din Bucuresti organizeaza incepand din septembrie doua noi proiecte de masterat cu predare in limba straina: masteratul in stiinte cognitive Open Mind si un masterat franco-roman realizat impreuna cu ecole des Hautes etudes en Sciences Sociales. In total, UB a alocat un numar de 3. 450 de locuri pentru admiterea la masterat in sesiunea din septembrie 2012. Vezi care sunt conditiile de admitere si care au fost cele mai cautate programe de masterat anul trecut .

Admitere septembrie 2012 in Universitatea din Bucuresti: Facultatile unde se da examen si facultatile unde se intra cu media de la BAC

Universitatea din Bucuresti a alocat 413 locuri la buget si 1. 265 la taxa pentru sesiunea de admitere la facultate din septembrie 2012. Inscrierea la admitere la programele de licenta ale Universitatii din Bucuresti va avea loc intre 3 - 10 septembrie 2012, in perioada 12 - 18 septembrie 2012 candidatii inscrisi la programele de licenta la care se organizeaza examen de admitere vor sustine probele stabilite, iar data limita de afisare a rezultatelor este 21 septembrie 2012.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )