Libnet.ro
UNICEF

22:15

Accident rutier in Ialomita: Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit

Hotnews Hotnews,
Accident rutier in Ialomita: Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit

Doua persoane au murit, iar alte trei, intre care si un copil, au fost ranite grav, duminica, intr-un accident produs pe DN 2 Bucuresti - Urziceni, in localitatea ialomiteana Cosereni, dupa ce doua masini s-au ciocnit, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Accident grav in Covasna: Un tractor cu remorca a fost lovit de tren; 5 persoane au murit, iar alte 3 au fost ranite

Cinci persoane au murit, iar alte trei au fost ranite, sambata dupa-amiaza, in urma unui accident care a avut loc in afara localitatii Chilieni, judetul Covasna, dupa ce tractorul cu remorca in care acestea se aflau a fost lovit de un tren, informeaza Mediafax.

Ialomita. Accident grav pe DN2. Doua persoane au murit, alte trei au fost ranite

Doua persoane au murit, iar alte trei, intre care si un copil, au fost ranite grav, duminica, intr-un accident produs pe DN 2 Bucuresti - Urziceni, in localitatea ialomiteana Cosereni, dupa ce doua masini.

Avion de mici dimensiuni prabusit la Roma: Doua persoane au murit in accident

Un avion de mic dimensiuni, de tip Cessna, s-a prabusit la periferia Romei, intr-un depou de masini, vineri, in jurul orei locale 13:15. in urma accidentului, doua persoane aflate la bordul aeronavei si-au.

Accident pe soseaua de centura a Capitalei: O persoana a murit si alte doua sunt ranite

O persoana a murit si alte au fost doua ranite garv, intr-un accident produs, vineri dimineata, pe soseaua de centura a Capitalei, informeaza Mediafax. Accidentul, in care sunt implicate un autoturism si.

Accident pe soseaua de centura a Capitalei: O persoana a murit si alte trei sunt ranite

O persoana a murit si alte doua au fost ranite grav, intr-un accident produs, vineri dimineata, intr-un accident produs pe Soseaua de centura a Capitalei la intersectie cu Soseaua Tunari, informeaza.

Serbia. Doua persoane au decedat din cauza virsului West Nile

Doua persoane in varsta de 68 si, respectiv, 81 de ani, au decedat in Serbia din cauza virusului West Nile, ridicand la trei numarul total al bolnavilor care au murit din cauza acestei boli in aceasta tara.

Doua persoane au fost ranite, intr-un conflict armat produs in sectorul 5 al Capitalei

Doua persoane au fost ranite intr-un conflict armat produs, sambata seara, in sectorul 5 al Captalei, conflict care a adunat la locul evenimentului aproximativ o suta de oameni, astfel ca a fost necesara interventia jandarmilor si politistilor pentru a linisti spiritele, relateaza Mediafax.

CONFLICT ARMAT in sectorul 5 al Capitalei: Doua persoane au fost ranite.

Doua persoane au fost ranite intr-un conflict armat produs, sambata seara, in sectorul 5 al Captalei, conflict care a adunat la locul evenimentului aproximativ o suta de oameni, potrivit Mediafax. A fost necesara interventia jandarmilor si politistilor pentru a linisti spiritele. Potrivit purtatorului de cuvant al Jandarmeriei, Georgian Enache, una dintre persoanele ranite a fost internata la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni, in timp ce a doua a refuzat spitalizarea. Un conflict .

Accident pe soseaua de centura a Capitalei: o persoana a murit, alte doua sunt ranite

O persoana a murit si alte au fost doua ranite grav, intr-un accident produs, vineri dimineata, pe soseaua de centura a Capitalei, informeaza Mediafax.

Iasi. Doi tineri au murit in urma unui accident rutier violent

Doi tineri din Bacau au murit, sambata, intr-un accident petrecut in localitatea ieseana Ruginoasa, dupa ce autoutilitara in care se aflau s-a izbit de un copac, primele cercetari ale politistilor indicand.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )