Libnet.ro
UNICEF

01:06

Doua persoane, ranite grav in urma unui incendiu. A fost nevoie de interventia elicopterului SMURD

Adevărul Adevărul,
Doua persoane, ranite grav in urma unui incendiu. A fost nevoie de interventia elicopterului SMURD

Doua persoane au suferit arsuri severe, in urma unui incendiu care a avut loc in orasul Chisineu-Cris. Un barbat a incercat sa aprinda focul in soba si a folosit o substanta usor inflamabila. continuă pe Adevărul

O femeie de 74 de ani a murit, iar fiul ei a fost ranit, in urma unui incendiu

O femeie in varsta de 74 de ani a murit, iar fiul acesteia, de 43 de ani, a fost ranit, in urma unui incendiu izbucnit sambata seara la locuinta celor doi.

Alerta la Londra: Mai multe persoane ranite grav dupa ce o masina a intrat in multime (FOTO)

UPDATE:Conform BBC, doua persoane primesc ajutor de la medicii de la ambulanta la fata locului, unui dintre acestea fiind in ranit extrem de serios. Martorii sustin ca a fost o atmosfera.

Breaza: Pericol de explozie pe calea ferata in urma unui incendiu la un tren de marfa incarcat cu nitrat de amoniu. Populatia va fi evacuata

Pericol de explozie pe calea ferata in dreptul localitatii prahovene Breaza. La vagonul unui tren de marfa incarcat cu nitrat de amoniu a izbucnit un incendiu. Autoritatile au decis evacuarea localnicilor pe o raza de 800 de metri.

Breaza: Pericol de explozie pe calea ferata in urma unui incendiu la un tren de marfa incarcat cu nitrat de amoniu. Populatia va fi evacuata VIDEO

Pericol de explozie pe calea ferata in dreptul localitatii prahovene Breaza. La vagonul unui tren de marfa incarcat cu nitrat de amoniu a izbucnit un incendiu. Autoritatile au decis evacuarea localnicilor pe o raza de 800 de metri.

Accident grav in Bucuresti. Doua persoane au murit

Doua persoane au decedat miercuri dimineata in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme, evenimentul avand loc pe Splaiul Dudescu, au informat reprezentantii ISU.

UPDATE O masina a intrat in pietoni la Londra. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite dupa ce un taxi a intrat in pietoni intr-o zona turistica aglomerata din centrul Londrei, relateaza Evening Standard.

Doua persoane au murit in Bucuresti, dupa ce s-au izbit cu masina de un copac

Doua persoane au murit, miercuri dimineata, in urma unui accident rutier produs in Capitala si in care au fost implicate trei autoturisme.

Tragedie pe o autostrada din Canada. Mai multi oameni au murit carbonizati, in urma unui carambol in care au fost implicate 14 masini - VIDEO

Mai multe persoane au murit carbonizate, dupa ce masinile lor au luat foc, in urma unui accident tragic. Incidentul rutier in care au fost implicate 14 masini s-a produs pe o autostrada situata .

Cinci persoane au murit in Suceava dupa ce masina in care se aflau a luat foc in urma unui accident

Cinci persoane au murit carbonizate miercuri dimineata intr-o localitate din Suceava, dupa ce masina in se aflau a luat foc in urma unui accident.

Doua persoane au murit intr-un accident cu Mercedes S Class, trei sunt in coma

Un accident mortal a avut loc si in localitatea Cuza Voda, in noaptea de luni spre marti. Doua persoane au murit si trei sunt in coma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )