Libnet.ro
UNICEF

17:45

A doua zi de reconstituire a crimelor de la Caracal. Mama Luizei: Trebuie sa-l vad, sa aud ce spune. Unde mi-a dus copilul? Fata mea traieste! FOTO

Adevărul Adevărul,
A doua zi de reconstituire a crimelor de la Caracal. Mama Luizei: Trebuie sa-l vad, sa aud ce spune. Unde mi-a dus copilul? Fata mea traieste! FOTO

Anchetatorii incep, marti, reconstituirea in cazul crimelor care ar fi fost comise de Gheorghe Dinca, aflat in arest de o luna si jumatate. La acest moment, criminalisti si procurori sunt din nou, impreuna cu monstrul de la Caracal la locuinta acestuia din oras, pentru a incerca sa lamureasca anumite aspecte inca neelucidate. continuă pe Adevărul

Reconstituire Caracal. Mama Luizei: Vrem sa se faca dreptate. Luiza nu este moarta, imi vreau copilul

Monica Melencu, mama Luizei, adolescenta disparuta in luna aprilie dupa ce a fost luata la ocazie de Gheorghe Dinca, principalul suspect in disparitia fetei, a ajuns la locuinta acestuia din.

Clipe dramatice la Caracal. Mama Luizei, aproape de agonie. Femeia a fost preluata de ambulanta, dupa ce a lesinat de durere

Tensiune uriasa la Caracal acolo unde Gheorghe Dinca le arata procurorilor cum a procedat in ziua in care a rapit-o pe Luiza Melencu. Procurorii incearca sa reconstituie pas cu pas modul in care a actionat su.

Mama Luizei Melencu, sfasiata de durere: Daca nu era Alexandra, cazul fiicei mele era musamalizat. Cum traiam noi daca nu stiam nimic?

Monica Melencu, mama Luizei, adolescenta care a disparutin luna aprilie dupa ce a fost luata la ocazie de Gheorghe Dinca si care ulterior a declarat ca a ucis-o, a reiterat ca in cazul fiicei sale este.

Digi 24: Momentul tensionat in care mama Luizei Melencu se intalneste cu Gheorghe Dinca. Cum reactioneaza suspectul (VIDEO)

Scandal in Caracal, in a doua zi a reconstituirilor in cazul presupuselor crime comise de Gheorghe Dinca. Familia Luizei si localnicii au incercat sa ajunga la suspect. Anchetatorii refac marti pas cu pas rapirea fetei de 18 ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )