Libnet.ro
UNICEF

18:15

Doua tramvaie s-au ciocnit la Arad.

România Liberă România Liberă,
Doua tramvaie s-au ciocnit la Arad.

Doua tramvaie s-au ciocnit violent, joi dupa-amiaza, in municipiul Arad. O pasagera si un vatman au fost raniti, insa la spital a fost transportata doar femeia, care are rani pe fata si pe brate, transmite Mediafax. Accidentul a avut loc pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiul Arad, iar cele doua garnituri de tramvai circulau in acelasi sens, insa la mica distanta una de cealalta. Conform martorilor, cand primul tramvai a franat, al doilea vatman nu a avut timp sa franeze si a lovit puternic . continuă pe România Liberă

Accident in Arad. Doua persoane ranite, dupa ce doua tramvaie s-au ciocnit

Doua tramvaie s-au ciocnit, joi dupa-amiaza, in municipiul Arad. O pasagera si un vatman au fost raniti in urma accidentului. Femeia, care are rani pe fata si pe brate, a fost transportata la spital,.

Doua tramvaie au intrat in coliziune in Arad: Doua persoane au fost ranite

UPDATE 1652: Si vatmanul unuia dintre tramvaie a fost ranit pe brate din cauza cioburilor, insa acesta a refuzat sa fie dus la spital. Doua tramvaie au intrat in coliziune, joi, in Arad, o femeie fiind.

Doua tramvaie au intrat in coliziune in Arad: O persoana a fost ranita

Doua tramvaie au intrat in coliziune, joi, in Arad, o femeie fiind ranita, relateaza B1 TV. Victimei i s-a acordat primul ajutor, dupa care a fost transportata la spital, starea sa fiind stabila. Nu a fost.

Bacau: Patru persoane au fost ranite, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit

Patru persoane, intre care o fata de 15 ani, au ajuns la spital, luni, in urma unui accident care a avut loc in judetul Bacau, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit, potrivit Mediafax. Potrivit Inspectoratului.

Doua trenuri s-au ciocnit frontal in Elvetia. Unul din mecanici, dat disparut. Se crede ca a fost ucis

35 de oameni au fost raniti in ciocnirea frontala a doua trenuri, in Elvetia, apropiere de Lausanne. Unul din mecanici este dat disparut si se crede ca a fost ucis, iar cadavrul sau este incarcerat in.

VIDEO Doua trenuri s-au ciocnit in Elvetia: cel putin 40 de persoane sunt ranite

Doua trenuri au intrat in coliziune, luni dupa-amiaza, in zona Granges-pres-Marnand, in cantonul elvetian Vaud. in jur de 40 de persoane sunt ranite, potrivit autoritatilor elvetiene.

UPDATE: Doua trenuri s-au ciocnit in Elvetia. Peste 30 de persoane au fost RANITE.

UPDATE: Un oficial feroviar elvetian a comunicat ca 45 de persoane au fost ranite in accident. Potrivit presei, patru dintre raniti sunt in stare grava, transmite Mediafax. _ _ _ _ _ Doua trenuri au intrat in coliziune, luni dupa-amiaza, in zona Granges-pres-Marnand, in cantonul elvetian Vaud, aproximativ 30 persoane fiind ranite, anunta autoritatile elvetiene, conform Mediafax. Politia, pompierii si ambulantele sunt la locul accidentului. Traficul a fost intrerupt pe o parte a liniei care .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2817 seconds )