Libnet.ro
UNICEF

21:15

Doua tramvaie au intrat in coliziune in Arad: O persoana a fost ranita

B1 B1,
Doua tramvaie au intrat in coliziune in Arad: O persoana a fost ranita

Doua tramvaie au intrat in coliziune, joi, in Arad, o femeie fiind ranita, relateaza B1 TV. Victimei i s-a acordat primul ajutor, dupa care a fost transportata la spital, starea sa fiind stabila. Nu a fost. continuă pe B1

Doua tramvaie au intrat in coliziune in Arad: Doua persoane au fost ranite

UPDATE 1652: Si vatmanul unuia dintre tramvaie a fost ranit pe brate din cauza cioburilor, insa acesta a refuzat sa fie dus la spital. Doua tramvaie au intrat in coliziune, joi, in Arad, o femeie fiind.

Accident in Arad. Doua persoane ranite, dupa ce doua tramvaie s-au ciocnit

Doua tramvaie s-au ciocnit, joi dupa-amiaza, in municipiul Arad. O pasagera si un vatman au fost raniti in urma accidentului. Femeia, care are rani pe fata si pe brate, a fost transportata la spital,.

Doua tramvaie s-au ciocnit la Arad.

Doua tramvaie s-au ciocnit violent, joi dupa-amiaza, in municipiul Arad. O pasagera si un vatman au fost raniti, insa la spital a fost transportata doar femeia, care are rani pe fata si pe brate, transmite Mediafax. Accidentul a avut loc pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiul Arad, iar cele doua garnituri de tramvai circulau in acelasi sens, insa la mica distanta una de cealalta. Conform martorilor, cand primul tramvai a franat, al doilea vatman nu a avut timp sa franeze si a lovit puternic .

O persoana a fost ranita intr-o explozie in centrul Atenei

O explozie a ranit o persoana si a provocat pagube materiale in apropierea unui restaurant din centrul Atenei, in aceasta dimineata, au anuntat pompierii, conform AFP.

O persoana a fost ranita intr-o explozie in centrul Atenei

O explozie a ranit o persoana si a provocat pagube materiale in apropierea unui restaurant din centrul Atenei, miercuri dimineata, au anuntat pompierii, informeaza AFP. Explozia a avut loc cu.

Grecia: O persoana a fost ranita intr-o explozie in centrul Atenei.

O explozie a ranit o persoana si a provocat pagube materiale in apropierea unui restaurant din centrul Atenei, miercuri dimineata, au anuntat pompierii, relateaza AFP, conform Mediafax. Explozia a avut loc cu putin inainte de ora 2. 30, ora Romaniei) in cartierul sic Kolonaki din centrul capitalei. Potrivit unui martor indirect, contactat de AFP, un dispozitiv exploziv a fost aruncat in directia cladirii de catre unul sau doi barbati aflati pe o motocicleta, iar un angajat al .

Grecia: O persoana a fost ranita intr-o explozie produsa in centrul Atenei

Un dispozitiv exploziv a fost detonat, miercuri dimineata, in centrul Atenei, provocand ranirea unei persoane si pagube materiale, relateaza AFP. Explozia a avut loc putin inainte de ora 05:30, ora.

Bucuresti: O fetita de 2 ani a fost ranita de o schela, in sectorul 2

O fetita de 2 ani a fost ranita la picior miercuri dupa-amiaza, in Bucuresti, de o bucata dintr-o schela a unui bloc, in zona Mosilor din sectorul 2. Bucata de schela a cazut pe o masina, de unde a.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )