Libnet.ro
UNICEF

22:00

Douazeci de cetateni straini au fost ucisi in luarea de ostatici din Bangladesh

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Douazeci de cetateni straini au fost ucisi in luarea de ostatici din Bangladesh

ACTUALIZARE 13:40 Douazeci de cetateni straini au fost ucisi in luarea de ostatici asupra unui restaurant din capitala Bangladeshului, frecventat de diplomati si expatriati, a anuntat astazi un purtator de cuvant al armatei acestei tari, informeaza Reuters, DPA si AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Bangladesh: 20 de cetateni au fost ucisi in luarea de ostatici. ISIS a revendicat atacul (VIDEO)

UPDATE: Douazeci de cetateni straini au fost ucisi in luarea de ostatici asupra unui restaurant din capitala Bangladeshului, frecventat de diplomati si expatriati, a anuntat sambata un purtator.

BBC: 132 de oameni au fost ucisi in atentatele din Turcia in anul 2016

132 de oameni au fost ucisi in cele mai sangeroase atacuri teroriste din Turcia, care au avut loc, in anul 2016, la Istanbul si la Ankara, informeaza BBC.

UPDATE. Atentat SI intr-un restaurant din capitala Bangladesh. 20 de civili au fost ucisi, toti straini

Criza ostaticilor din statul Bangladesh s-a incheiat dupa mai bine de 14 ore, dupa interventia fortelor speciale. Autoritatile au anuntat ca sase teroristi au murit in timpul operatiunii. 20 de civili au fost ucisi, toti fiind cetateni straini.

Sase teroristi au fost ucisi si 13 ostatici au fost eliberati

Sase teroristi au fost lichidati si cel putin 13 ostatici au fost eliberati de echipele de comando ale fortelor de securitate din Bangladesh, care au luat astazi cu asalt restaurantul din Dhaka unde mai multi oameni au fost luati ostatici vineri seara, au anuntat autoritatile locale citate de Reuters.

UPDATE. Atentat SI intr-un restaurant din capitala Bangladesh. Cel putin 20 de civili au fost ucisi, majoritatea straini

Criza ostaticilor din statul Bangladesh s-a incheiat dupa mai bine de 14 ore, dupa interventia fortelor speciale. Autoritatile au anuntat ca sase teroristi au murit in timpul operatiunii. Cel putin 20 de civili au fost ucisi .

Atentatul de pe aeroportul international Ataturk. Nou bilant: 43 de morti si 238 de raniti. Atacatorii sunt cetateni straini

Bilantul triplului atentat sinucigas comis marti seara pe aeroportul Ataturk din Istanbul a ajuns joi la 43 de morti, dintre care 19 cetateni straini, a anuntat ministrul turc de interne Efkan Ala. Alte 238 de persoane au fost ranite, dintre care 41 sunt internate la terapie intensiva. Turcia a decretat o zi de doliu national.

intre 64 si 116 civili au fost ucisi in raiduri ale avioanelor americane in afara Irakului

Intre 64 si 116 civili au fost ucisi, in perioada 2009-2015, in raiduri efectuate de avioane americane fara pilot in afara Irakului si Afganistanului, estimeaza Administratia Barack Obama, conform CNN.

Atentat cu BOMBA in Somalia. 18 civili au fost ucisi

Cel putin 18 civili care se deplasau intr-un microbuz au fost ucisi joi, in Somalia, in urma exploziei unei bombe.

Bangladesh: 6 teroristi ucisi 13 ostatici eliberati dupa ce au fost tinuti prizoniere intr-un restaurant din capitala statului. Gruparea SI a revendicat atacul armat

Sase teroristi au fost lichidati si 13 ostatici au fost eliberati de echipele de comando ale fortelor de securitate din Bangladesh, care au luat sambata cu asalt restaurantul din Dhaka unde mai multi oameni au fost luati ostatici vineri seara, au anuntat autoritatile locale citate de AFP si Reuters.

Atentatul de pe aeroportul international Ataturk. Nou bilant: 42 de morti si 239 de raniti. Atacatorii sunt cetateni straini

Bilantul atentatului terorist de pe aeroportul international Ataturk-Istanbul arata 42 de morti, dupa ce un ranit critic a decedat in spital ca urmare a ranilor suferite. Alte 239 de persoane au fost ranite, dintre care 41 sunt internate la terapie intensiva. Turcia a decretat o zi de doliu national.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )