Libnet.ro
UNICEF

16:45

Dr. Zamfir nu ar ezita sa urce din nou in avion, pentru un transplant: Raman legat prin fire invizibile de toti cei cu care am fost

Antena3 Antena3,
Dr. Zamfir nu ar ezita sa urce din nou in avion, pentru un transplant: Raman legat prin fire invizibile de toti cei cu care am fost

Medicul Radu Zamfir, victima accidentului aviatic din Apuseni, a spus ca va ramane unit cu fire invizivibile de toti cei cu care s-a aflat in avion si nu va ezita sa urce din nou intr-un aparat de zbor pentru. continuă pe Antena3

Rauri de LAVA au topit zapada si au innegrit totul in cale. Vulcanul Etna a erupt din nou

Muntele Etna a oferit un spectacol al naturii! Cel mai activ vulcan al Europei a erupt din nou si a trimis rauri de lava spre vai. Acestea au topit zapada si au innegrit tot in calea lor, in timp ce fumul s-a.

Vrancea s-a cutremurat din nou.

Un cutremur cu magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter s-a produs luni, la ora 23. 25, in zona seismica Vrancea, la o adancime de 125 de kilometri, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP). Orasele cele mai apropiate de epicentrul seismului sunt Focsani 39 de kilometri), Covasna 42 de kilometri), Marasesti 43 de kilometri), Targu Secuiesc 50 de kilometri) si Ramnicu Sarat 52 de kilometri). Tot luni, la ora 22. 29, in Vrancea s-a produs un cutremur cu magnitudinea .

ANM: Vor fi din nou cod galben si cod portocaliu in sud-est, miercuri - viscol foarte puternic

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) va emite, marti, o avertizare de vant puternic, valabila pentru intervalul miercuri dimineata-joi la pranz, si cod galben pentru zona Olteniei, precum si cod.

HOT! Ashanti amana din nou lansarea albumului BraveHeart + prezinta noi imagini din videoclipul piesei I Got It feat. Rick Ross!

BraveHeart, cel de-al cincilea album din cariera cantaretei americane, a avut parte pana in prezent de numeroase amanari si se.

Lider sarb din Kosovo, arestat pentru presupuse crime de razboi.

Unul dintre principalii lideri politici sarbi din nordul Kosovo, a fost arestat marti, pentru o luna, fiind banuit de implicare crime de razboi comise in timpul conflictului sarbo-kosovar din 1998-1999, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Un politician sarb a fost asasinat, in nordul Kosovo Un judecator international a decis marti dimineata sa dea curs unei solicitari a procurorului Misiunii de politie si de justitie a Uniunii Europene din Kosovo EULEX), care l-a audiat pe Oliver .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )