Libnet.ro
UNICEF

16:15

Draft al cererilor Eurogrup: Grecia trebuie sa deruleze mai multe reforme

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Draft al cererilor Eurogrup: Grecia trebuie sa deruleze mai multe reforme

Eurogrup reia negocierile, in urma esecului ajungerii la un acord asupra salvarii Greciei * Consiliul European privind Grecia, anulat * Ministrul german de finante propune o iesire temporara a Greciei din zona euro --- * ACTUALIZARE 17:41 Schelling: Parlamentul grec sa sustina maine masurile, altfel nu exista discutii privind bailout-ul Ministrul austriac de finante Hans Schelling a declarat ca Parlamentul grec trebuie sa sustina maine toate masurile cerute de institutii pe care s-a ajuns astazi la un acord, deoarece in caz contrar nu vor exista discutii privind noul program de bailout. * ACTUALIZARE 17:27 Renzi: Grecia este importanta, dar Europa are si alte probleme * ACTUALIZARE 17:15 Reuniunea Eurogrup s-a incheiat * Dijsselbloem: Am parcurs un drum lung * ACTUALIZARE 16:43 Schulz: Cred ca vom ajunge azi la un acord * ACTUALIZARE 16:39 Juncker: Voi lupta pana in ultima milisecunda * ACTUALIZARE 16:34 Hollande: Vom face tot ce este necesar * ACTUALIZARE 16:22 Merkel: Cea mai importanta moneda, increderea, a fost pierduta --- Ministrul de finante al Germaniei, Wolfgang Schauble, ia in considerare iesirea temporara a Greciei din zona euro, pentru o perioada de cinci ani, potrivit publicatiei Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung FAS). continuă pe Ziarul Bursa

ANOFM: 584 de posturi sunt vacante in Spatiul Economic European. Cele mai multe angajari se fac in Cehia, Germania si Norvegia

Potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, in Spatiul Economic European sunt anuntate, prin intermediul retelei Eures Romania, 584 de locuri de munca vacante. Cele mai multe posturi vacante.

ANOFM: Aproape 600 de locuri de munca in strainatate. in ce domenii se fac cele mai multe ANGAJARI

Angajatorii din Spatiul Economic European au vacante aproape 600 de locuri de munca, anuntate prin reteaua europeana Eures, cele mai multe in Cehia, Germania si Norvegia, unde se cauta muncitori calificati in diverse domenii, asistenti medicali, factori postali, bucatari, ospatari si agenti de paza.

in unele tari, bronzul provoaca mai multe decese decat accidentele rutiere. De ce este periculoasa expunerea excesiva la soare

Conform statisticilor, in anul 2012 numarul deceselor provocate de cancerul de piele a fost mult mai mare decat al victimelor moarte in accidente rutiere. Aceste cifre au fost inregistrate in mai multe tari, iar numarul cazurilor de melanom este in continua crestere.

ANOFM: Peste 21.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Mehedinti

Peste 21. 000 de locuri de munca sunt neocupate la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Arad, Prahova, Dolj si Arges, cele mai putine in Mehedinti, Suceava si Caras-Severin, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Peste 21.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Mehedinti

Peste 21. 000 de locuri de munca sunt neocupate la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Arad, Prahova, Dolj si Arges, iar cele mai putine in Mehedinti, Suceava si Caras-Severin, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de.

ANOFM: Exista 21 181 de locuri de munca vacante in Romania. Cele mai multe posturi libere sunt in Bucuresti, iar cele mai putine in Mehedinti

21 181 de locuri de munca sunt neocupate la nivel national, informeaza ANOFM. Cele mai multe posturi libere sunt in Bucuresti 2 832), Cluj 2 712), Arad 1507), Prahova 929), Dolj 913) Arges 841) si Iasi.

Ponta, dupa ce Iohannis a spus ca au discutat de mai multe ori in ultimele luni despre salariile demnitarilor: Ultima discutie a mea cu Dl Iohannis a fost in ziua de 5 iunie cand mi-a cerut sa demisionez

Premierul Victor Ponta a facut vineri o precizare, pe Facebook, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a transmis, pe aceeasi retea de socializare, ca in ultimele luni a discutat de mai multe ori cu seful.

ATAC armat in Germania, cu mai multe victime

Mai multe persoane au fost ucise intr-un atac armat, vineri, in apropiere de orasul Ansbach sud), anunta politia germana.

Mai multe persoane, ucise intr-un atac armat in sudul Germaniei

Mai multe persoane au fost ucise, vineri, intr-un atac armat, in apropiere de orasul Ansbach sud), anunta politia germana, transmite DPA in pagina electronica.

Mai multe comploturi teroriste ale organizatiei Statul Islamic de Ziua Independentei, dejucate de FBI

Biroul Federal de Investigatii FBI) a dejucat mai multe comploturi teroriste ale gruparii Stat Islamic de Ziua Independentei, care vizau sa ucida oameni in Statele Unite, a anuntat joi directorul FBI, James.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )