Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea nu crede ca Mihai Tudose este ofiterul acoperit care vrea sa preia puterea in PSD

B1 B1,
Dragnea nu crede ca Mihai Tudose este ofiterul acoperit care vrea sa preia puterea in PSD

Liviu Dragnea nu crede ca Mihai Tudose este ofiterul acoperit care vrea sa preia puterea in PSD. Dragnea recunoaste insa ca afirmatiile lui Victor Ponta l-au pus pe ganduri. Liderul. continuă pe B1

Ponta: Lucian Isar este ofiterul acoperit

Fostul premier Victor Ponta a declarat, ironic, ca sotul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, este ofiterul acoperit la care se referea, cand a vorbit despre preluarea Partidului Social Democrat de catre ofiteri sub acoperire.

Victor Ponta, ironic: Lucian Isar este ofiterul acoperit

Fostul premier Victor Ponta a declarat, ironic, ca sotul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, este ofiterul acoperit la care se referea, cand a vorbit despre preluarea Partidului Social Democrat de catre ofiteri sub acoperire, relateaza Mediafax. Alina Gorghiu, despre declaratiile lui Victor Ponta: Omul e de domeniul patologicului .

Liviu Dragnea despre presupusul ofiter acoperit din PSD: Nu ma intereseaza ca e Zgonea, Tudose. Tudose nu cred ca e. Daca Ponta are informatii, sa le dea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca nu stie cine este ofiterul acoperit din conducerea partidului sau, iar daca fostul premier Victor Ponta are informatii despre acest lucru, trebuie sa le dea, potrivit Mediafax. Dragnea a adaugat ca nu crede ca deputatul PSD Mihai Tudose este ofiterul acoperit care vrea sa preia puterea in PSD la care se refera fostul premier Victor Ponta.

Dragnea, despre ofiterul acoperit: Nu ma intereseaza ca e vorba de Zgonea, de Tudose sau de altcineva. in primul rand, Mihai Tudose nu cred ca e

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, duminica, despre afirmatiile fostului premier Victor Ponta, privind existenta unui ofiter acoperit care vrea sa preia puterea in partid. Astfel, el a precizat ca nu crede ca este vorba de deputatul PSD Mihai Tudose.

Ponta, precizari despre ofiterul acoperit din PSD: Este vicepresedinte si a fost ministru. Cine sunt politicienii care indeplinesc aceste criterii

Fostul premier si lider al PSD, Victor Ponta, a revenit cu precizari, sambata, despre ofiterii acoperiti care vor sa preia puterea in partid. Vicepresedintele PSD si fostul ministru al Economiei, Mihai Tudose, a declarat, sambata, pentru News. ro, ca nu se simte vizat de postarea lui Victor Ponta privind ofiterii acoperiti.

Ponta deconspira ofiterul acoperit: A preluat tot. A preluat si PNL. Alina Gorghiu: Omul e de domeniul patologicului

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, luni, la Parlament, ca sotul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, este ofiter acoperit. Lucian Isar a fost ministru delegat pentru mediul de afaceri in primul Guvern Ponta.

Lista se restrange in scandalul acoperitilor din PSD. Ecaterina Andronescu: Nu sunt eu, nu e vorba de o femeie. Mihai Tudose: Eu nu sunt asa ceva, eu sunt soldat.

Lista ofiterilor acoperiti din sanul Partidului Social-Democrat se restrange, in contextul in care doi dintre vicepresedintii PSD, Ecaterina Andronescu si Mihai Tudose, au negat.

Lista se restrange in scandalul acoperitilor din PSD. Ecaterina Andronescu: Nu sunt eu, nu e o doamna. Mihai Tudose: Nu sunt asa ceva, eu sunt soldat (VIDEO)

Lista ofiterilor acoperiti din sanul Partidului Social-Democrat se restrange, in contextul in care doi dintre vicepresedintii PSD, Ecaterina Andronescu si Mihai Tudose, au negat.

Omul e de domeniul patologicului: Alina Gorghiu reactioneaza dupa ce Victor Ponta a spus ca sotul acesteia este ofiter acoperit

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, reactioneaza dur dupa ce fostul premier Victor Ponta a afirmat ca sotul acesteia, Lucian Isar, este ofiter acoperit. Omul e de domeniul patologicului si sunt convinsa.

Victor Ponta recunoaste ca a fost ironic atunci cand a afirmat ca Lucian Isar este ofiter acoperit: Faptul ca imi bat joc de GorghiuIsar are ca scuza doar ca asta merita ei! (VIDEO)

40 Victor Ponta revine cu precizari, dupa ce a afirmat ca Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu, este ofiter acoperit. Fostul premier scrie pe Facebook ca totul a fost o ironie si ca are aceasta atitudine.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )