Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ponta deconspira ofiterul acoperit: A preluat tot. A preluat si PNL. Alina Gorghiu: Omul e de domeniul patologicului

Adevărul Adevărul,
Ponta deconspira ofiterul acoperit: A preluat tot. A preluat si PNL. Alina Gorghiu: Omul e de domeniul patologicului

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, luni, la Parlament, ca sotul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, este ofiter acoperit. Lucian Isar a fost ministru delegat pentru mediul de afaceri in primul Guvern Ponta. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, ironic: Lucian Isar este ofiterul acoperit

Fostul premier Victor Ponta a declarat, ironic, ca sotul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, este ofiterul acoperit la care se referea, cand a vorbit despre preluarea Partidului Social Democrat de catre ofiteri sub acoperire, relateaza Mediafax. Alina Gorghiu, despre declaratiile lui Victor Ponta: Omul e de domeniul patologicului .

Ponta: Lucian Isar este ofiterul acoperit

Fostul premier Victor Ponta a declarat, ironic, ca sotul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, este ofiterul acoperit la care se referea, cand a vorbit despre preluarea Partidului Social Democrat de catre ofiteri sub acoperire.

Dragnea nu crede ca Mihai Tudose este ofiterul acoperit care vrea sa preia puterea in PSD

Liviu Dragnea nu crede ca Mihai Tudose este ofiterul acoperit care vrea sa preia puterea in PSD. Dragnea recunoaste insa ca afirmatiile lui Victor Ponta l-au pus pe ganduri. Liderul.

Ponta, precizari despre ofiterul acoperit din PSD: Este vicepresedinte si a fost ministru. Cine sunt politicienii care indeplinesc aceste criterii

Fostul premier si lider al PSD, Victor Ponta, a revenit cu precizari, sambata, despre ofiterii acoperiti care vor sa preia puterea in partid. Vicepresedintele PSD si fostul ministru al Economiei, Mihai Tudose, a declarat, sambata, pentru News. ro, ca nu se simte vizat de postarea lui Victor Ponta privind ofiterii acoperiti.

Ponta, precizari despre ofiterul acoperit din PSD

Fostul premier si lider al PSD, Victor Ponta, a revenit cu precizari, sambata, despre ofiterii acoperiti care vor sa preia puterea in partid.

Dragnea, despre ofiterul acoperit: Nu ma intereseaza ca e vorba de Zgonea, de Tudose sau de altcineva. in primul rand, Mihai Tudose nu cred ca e

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, duminica, despre afirmatiile fostului premier Victor Ponta, privind existenta unui ofiter acoperit care vrea sa preia puterea in partid. Astfel, el a precizat ca nu crede ca este vorba de deputatul PSD Mihai Tudose.

Scandal urias cu ofiteri acoperiti in PSD. Ce spune Victor Ponta despre ofiterul care vrea sa preia conducerea partidului

Fostul premier Victor Ponta a facut sambata o precizare referitoare la ofiterii care vor sa preia puterea in PSD. Pentru ca am vazut interpretarile din presa vreau sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )