Libnet.ro
UNICEF

15:15

Dragnea: Daca Ponta pierde alegerile, plec si eu. Nu ma astept sa ii iau locul la sefia PSD

România Liberă România Liberă,
Dragnea: Daca Ponta pierde alegerile, plec si eu. Nu ma astept sa ii iau locul la sefia PSD

Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD:Suntem impreuna de cini ani de zile. Am fost impreuna in februarie 2010, am stabilit cateva obiective politice ale noastre, inainte de Congresul din 2010, am castigat amandoi la Congres, am stabilit obiective in partid care s-au indeplnit, am avut obiective stabilite legate de intrarea la guvernare care s-au indeplinit. Mai exista acest obiectiv si eu cred ca se va indeplini. Am fost impreuna si la bine si mai ales la greu, unul langa altul . continuă pe România Liberă

Dragnea: Daca Ponta pierde alegerile, asum si eu. Nu astept sa ii iau locul la sefia PSD daca pierde

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, luni seara, ca isi asuma alaturi de Victor Ponta un eventual esec al acestuia in turul II al alegerilor prezidentiale. Sunt absolut convins ca.

Dragnea: Daca Ponta pierde alegerile, imi asum si eu

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, luni seara, ca asuma impreuna cu Victor Ponta un eventual esec al acestuia in turul II al alegerilor prezidentiale, aratand ca nu asteapta ca sa ii.

Cum se pot castiga sau cum se pot pierde alegerile prezidentiale in ultimele sapte zile

Sondajele de opinie sunt mai cautate decat painea calda, dar nu ele sunt elementele esentiale pentru o analiza serioasa. Cifra care conteaza acum este cea de la intrebarea:Cine credeti ca va castiga alegerile? Aceasta cifra reprezinta cel mai bun indicator electoral.

Predoiu, despre demisia ministrului Corlatean: Asta nu rezolva problemele, daca Ponta nu le solutioneaza sa demisioneze

Demisia ministrului de Externe Titus Corlatean nu ajuta la rezolvarea problemei legate de suplimentarea sectiilor de votare din strainatate, premierul Victor Ponta trebuind sa solutioneze rapid situatia sau sa demisioneze la randul sau, a declarat,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )