Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dragnea despre autodenuntul lui Ghita: Sau e nebun, sau spune adevarul

România Liberă România Liberă,
Dragnea despre autodenuntul lui Ghita: Sau e nebun, sau spune adevarul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, spune ca fostul sau coleg de partid Sebastian Ghita sau este nebun si isi pune dinamita pe el cand afirma ca a participat la masluirea raportului de expertiza privind teza de doctorat a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, sau spune adevarul. continuă pe România Liberă

Dragnea, despre autodenuntul lui Ghita: Sunt doua variante. Prima: e nebun si se arunca in aer. A doua: are dreptate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti seara, la Antena 3, ca in cazul autodenuntului lui Sebastian Ghita, in opinia sa, exista doua variante: prima, in care Ghita nu are dreptate si e nebun si se arunca in aer, si a doua, in care acesta are dreptate, precizand insa ca nu are cunostinta ca ar fost falsificat raportul privind teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi.

Liviu Dragnea, despre autodenuntul lui Sebastian Ghita: Sau e nebun, isi pune dinamita pe el si se arunca in aer pur si simplu fara sa aiba niciun fel de proba sau dovada, sau tot ce spune e adevarat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, referindu-se la autodenuntul depus la Parchetul General de depustatul Sebastian Ghita, ca acesta sau este nebun si isi pune dinamita pe el,.

Iohannis despre autodenuntul lui Ghita: Ciudat; cei insarcinati cu aceste chestiuni sa-si faca treaba

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat marti ca autodenuntul deputatului Sebastian Ghita referitor la lucrarea de doctorat a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este ciudat.

Klaus Iohannis, despre autodenuntul lui Sebastian Ghita: Ciudat. Are loc din cauza campaniei electorale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut marti un scurt comentariu despre autodenuntul deputatului Sebastian Ghita la Parchetul General. Seful statului a declarat ca autodenuntul este facut din cauza campaniei.

Sebastian Ghita, despre autodenuntul depus la Parchetul General: Am crezut ca e pacat sa ii fie afectata cariera Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

Sebastian Ghita a vorbit marti seara, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, despre autodenuntul pe care l-a facut la Parchetul General in legatura cu raportul privind.

Sebastian Ghita, despre autodenuntul depus la Parchetul General: Am crezut ca e pacat sa ii fie afectata cariera Laurei Codruta Kovesi (FOTO, VIDEO)

Sebastian Ghita a vorbit marti seara, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, despre autodenuntul pe care l-a facut la Parchetul General in legatura cu raportul privind.

Ponta, dupa autodenuntul lui Ghita: Daca ma cheama la Parchet, voi spune tot ce stiu

Fostul premier Victor Ponta a declarat, in exclusivitate pentru Antena 3, dupa autodenuntul lui Ghita privind salvarea lui Kovesi ca, daca il va chema la Parchet, va spune tot ce.

Traian Basescu, despre autodenuntul lui Sebastian Ghita: Stiam ca despre falsificarea raportului stiau Costoiu, Ponta, Coldea si ca este implicat si Ghita. Acum imi explic de ce Ponta s-a indurat sa o propuna pe Kovesi

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a comentat autodenuntul lui Sebastian Ghita, legat de masluirea concluziei de plagiat a tezei de doctorat a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Radu Banciu, despre autodenuntul lui Sebastian Ghita: Deci nici doamna Kovesi nu avea nicio legitimitate. Nimeni nu este, in aceasta tara, suficient de curat. Oricine poate fi prins cu orice (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre denuntul despus la Parchetul General de deputatul Sebastian Ghita, in care acesta sustine ca, impreuna.

Gorghiu, despre autodenuntul lui Sebastian Ghita: O cacealma

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine ca autodenuntul lui Sebastian Ghita referitor la lucrarea de doctorat a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este o diversiune, o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2669 seconds )