Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dragnea despre decizia CCR: Curtea spune foarte clar ca trebuie stabilit un prag pentru abuzul in serviciu

Adevărul Adevărul,
Dragnea despre decizia CCR: Curtea spune foarte clar ca trebuie stabilit un prag pentru abuzul in serviciu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marti, la Antena 3, ca decizia Curtii Constitutionale legate de pragul valoric pentru abuzul in serviciu impune Parlamentului si Guvernului sa introduca acest prag, Dragnea apreciind ca cei care au iesit in strada sa protesteze impotriva OUG 13/2017 s-au revoltat pe baza unor minciuni. continuă pe Adevărul

Dragnea, despre decizia CCR: Curtea spune foarte clar ca trebuie stabilit un prag pentru abuzul in serviciu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marti, la Antena 3, ca decizia Curtii Constitutionale legate de pragul valoric pentru abuzul in serviciu impune Parlamentului si Guvernului sa introduca acest prag, Dragnea apreciind ca cei care au iesit in strada sa protesteze impotriva OUG 13/2017 s-au revoltat pe baza unor minciuni.

Sinteza zilei. Liviu Dragnea, despre decizia CCR: Curtea Constitutionala a ramas consecventa

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit in emisiunea Sinteza zilei, moderata de Mihai Gadea, despre decizia Curtii Constitutionale. Astazi s-a decis ca este la latitudinea Parlamentului s?.

Dragnea, despre remaniere: Ar fi o prostie o remaniere a guvernului. Totul se va decide dupa evaluarea ministrilor

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca ar fi o prostie sa aiba loc o motiune de cenzura impotriva propriului guvern sau remanierea unor ministri. in ciuda faptului ca nu sustine plecarea vreunui ministru, Dragnea a declarat, totusi, ca evaluarea acestora va continua, urmand ca totul sa depinda de decizia luata de partid.

Sinteza zilei. Liviu Dragnea, despre vizita lui Iohannis in Statele Unite: America este un partener strategic extrem de important pentru noi

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit in emisiunea Sinteza zilei, moderata de Mihai Gadea, despre vizita presedintelui Klaus Iohannis in Statele Unite. imi doresc sa.

Liviu Dragnea despre evaluarea ministrilor: Mai important de orice nume, oricat de important s-ar crede acel om, este programul de guvernare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca evaluarea Guvernului reprezinta o apreciere fireasca a actului de guvernare, pe domenii si in ansamblu, dar mai important de orice nume, oricat de important s-ar crede acel om, este programul de guvernare.

Liviu Dragnea despre evaluarea ministrilor: Mai important de orice nume, oricat de important s-ar crede acel om, este programul de guvernare/Ar fi o prostie o motiune de cenzura

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca evaluarea Guvernului reprezinta o apreciere fireasca a actului de guvernare, pe domenii si in ansamblu, dar mai important de orice nume, oricat de important s-ar crede acel om, este programul de guvernare. Totodata, acesta a spus ca ar fi o prostie o motiune de cenzura a propriului guvern. Nu in ultimul rand, referitor la nemultumirile Gabrielei Firea cu privire la comunicarea defectuoasa dintre Executiv si Primaria Capitalei, Dragnea sustine ca i-a spus lui Grindeanu sa se abtina de la declaratii politice si sa se aplece asuprea programului de guvernare.

Liviu Dragnea, despre ancheta Rise: Nu mai tin minte ce am scris pe Whatsapp. Daca acele conversatii ar fi adevarate, vreau probe indubitabile, nu print screen-uri

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, nu considera ca ancheta Rise Project, privind convorbirile de pe Whatsapp dintre liderii PSD, in perioada protestelor antiguvernamentale, s-ar baza pe dovezi clare, ci doar pe print screen-uri.

Ce cred americanii despre decizia presedintelui Donald Trump

Multi americani il critica pe presedintele Donald Trump pentru decizia acestuia de a retrage SUA din acordul climatic de la Paris.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )