Libnet.ro
UNICEF

15:45

Dragnea, despre decizia lui Iohannis de a nu primi penali la Cotroceni: E o greseala uriasa!

B1 B1,
Dragnea, despre decizia lui Iohannis de a nu primi penali la Cotroceni: E o greseala uriasa!

Liviu Dragnea a declarat ca Iohannis a facut o greseala uriasa prin refuzul de a invita la receptia de 1 Decembrie persoane cu probleme penale. in opinia liderului PSD, presedintele Romaniei a. continuă pe B1

Tariceanu: Nu am discutat cu Liviu Dragnea despre functia de premier, nici de impartirea portofoliilor

Co-presedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a afirmat ca nu a discutat cu liderul PSD, Liviu Dragnea, despre candidatul pentru functia de premier care va fi propus dupa alegeri si nici de impartirea portofoliilor .

Liviu Dragnea reactioneaza cu privire la decizia presedintelui Iohannis de a nu-l invita la ceremoniile de 1 Decembrie: Nu este ziua lui Iohannis. Cine l-a sfatuit sa faca aceasta miscare a gresit

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a declarat ca Ziua Nationala nu este sarbatoarea sefului statului si nici sarbatoarea premierului Dacian Ciolos, ci este o celebrare a constiintei nationale si orice roman are dreptul de a se bucura de ceea ce reprezinta aceasta zi.

Basescu nu este de acord cu decizia lui Iohannis de a nu invita penalii la receptia de 1 Decembrie

Traian Basescu a criticat decizia presedintelui Klaus Iohannis de a nu invita la receptia de 1 Decembrie politicienii care au probleme penale, intre care Dragnea, Ponta si Tariceanu. Fostul presedinte a.

Nu cumva sa va imaginati ca nu mai pot de grija acestei invitatii Tariceanu, reactie la decizia lui Iohannis de a nu-l invita la receptia de 1 Decembrie din cauza problemelor cu Justitia

Calin Popescu Tariceanu a criticat in termeni duri decizia presedintelui Klaus Iohannis de a nu invita mai multi politicieni, inclusiv pe el, la receptia de 1 Decembrie, pe motiv ca acestia au probleme.

Dodon, despre decizia lui Salaru de a-i interzice portretul in unitatile militare: Locul lui e la puscarie, iar acolo va avea o singura fotografie - a lui Vlad Tepes!

Noul presedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, afirma ca nu-l atinge in niciun fel decizia ministrului Apararii, Anatol Salaru, de a interzice portretele oficialilor moldoveni in unitatile militare. Dodon propune insa ca aceastea sa fie inlocuite cu fotografia lui Stefan cel Mare. Totodata, politicianul da de inteles ca ministrul va fi in curand demis.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2972 seconds )