Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dragnea, despre participarea lui Basescu la Congresul PPE: Asistam la banalizarea ...

România Liberă România Liberă,
Dragnea, despre participarea lui Basescu la Congresul PPE: Asistam la banalizarea ...

Secretarul general al PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, ca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul PPE reprezinta cea mai mica incalcare a Constitutiei facuta de seful statului, el apreciind ca asistam la banalizarea raului, potrivit Mediafax. Eu cred ca e cea mai mica incalcare a Constitutiei pe care a facut-o Traian Basescu. Deja, in ceea ce-l priveste, asitam la banalizarea raului. Sigur ca nu e in regula, dar nu are de ce sa se mai fereasca. Pana la urma ii vin sefii . continuă pe România Liberă

Barbu: Afirmatia premierului privind participarea presedintelui la Congresul PPE, culmea ...

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat marti, pentru MEDIAFAX, ca afirmatia premierului Victor Ponta privind suspendarea presedintelui Traian Basescu pentru participarea la Congresul PPE reprezinta culmea ipocriziei, aratand ca Crin Antonescu trebuia suspendat cand era presedinte interimar, potrivit Mediafax. Referitor la declaratiile premierului Victor Ponta privind suspendarea presedintelui Traian Basescu pentru participarea la Congresul PPE, eu consider ca USL ar trebui mai .

Ponta: Participarea lui Basescu la PPE este in afara Constitutiei, dar nu-l suspendam pentru asta

Premierul Victor Ponta a declarat, azi, ca participarea lui Traian Basescu la reuniunea PPE e in afara Constitutiei, dar USL nu-l va suspenda pentru acest lucru.

Ponta: Participarea lui Basescu la Congresul PPE - in afara Constitutiei, dar nu justifica o noua suspendare

Participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul Partidului Popular European PPE) de la Bucuresti este in afara Constitutiei, dar nu reprezinta un motiv pentru o noua suspendare, a declarat, marti,.

Victor Ponta: Participarea lui Basescu la Congresul PPE e in afara Constitutiei, dar sa-l suspendam pentru asta?

Presedintele PSD Victor Ponta a afirmat, marti, ca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul Partidului Popular European de la Bucuresti este in afara Constitutiei, insa nu constituie un motiv ca.

Ponta: Participarea lui Basescu la Congres e in afara Constitutiei, dar sa-l suspendam ...

Presedintele PSD Victor Ponta a afirmat, marti, ca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul Partidului Popular European de la Bucuresti este in afara Constitutiei, dar ca USL nu va declansa procedura de suspendare ca urmare a acestui fapt, potrivit Mediafax. Victor Ponta a declarat, intrebat fiind daca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul PPE este motiv pentru o noua suspendare, ca acest gest al sefului statului nu este un motiv pentru suspendare, dar este un .

Iliescu: Basescu nu ar trebui sa participe la Congresul PPE, are niste limite constitutionale.

Fostul sef de stat Ion Iliescu a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu nu ar trebui sa participe la Congresul PPE, el aratand ca, in calitate de sef de stat, are niste limite constitutionale, potrivit Mediafax. La Congresul PPE nu ar trebui sa participe. Ca sef de stat are niste limite constitutionale. Actiune protocolara de primire a oaspetilor - e cu totul altceva, dar ca participant la Congres, nu e in ordine cu statutul sau de presedinte, a spus Iliescu. Potrivit programului .

Merkel, Barroso, Martens si Basescu, pe lista vorbitorilor de la Congresul PPE

Cancelarul german Angela Merkel, presedintele CE Jose Manuel Barroso, liderul actual al PPE Wilfried Martens, dar si presedintele Traian Basescu figureaza pe lista vorbitorilor la Congresul PPE care se va desfasura, miercuri si joi, la Palatul Parlamentului.

Ponta, despre participarea lui Basescu la Congresul PPE : reprezinta o problema constitutionala foarte grava

Presedintele Basescu va incalca din nou Constitutia participand, in calitate de presedinte al Romaniei, la Congresul Partidului Popular European PPE), desi seful statului nu poate face politica si, implicit, nu poate participa la manifestari ale unui partid politic, afirma liderul USL, Victor Ponta.

Ponta: Participarea lui Basescu la Congres e in afara Constitutiei, dar sa-l suspendam pentru asta?

Victor Ponta a afirmat, marti, ca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul Partidului Popular European de la Bucuresti este in afara Constitutiei, dar ca USL nu va declansa procedura de.

Victor Ponta se intalneste miercuri la Guvern cu Jose Manuel Barroso, care vine la Bucuresti pentru Congresul PPE

Premierul Victor Ponta va avea miercuri, la sediul Guvernului, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, oficialul european urmand sa vina la Bucuresti pentru a participa la Congresul Partidului Popular European, anunta Mediafax. Primul ministru se va intalni miercuri si cu omologul sau din Republica Moldova, Vlad Filat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )