Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ponta: Participarea lui Basescu la Congres e in afara Constitutiei, dar sa-l suspendam ...

România Liberă România Liberă,
Ponta: Participarea lui Basescu la Congres e in afara Constitutiei, dar sa-l suspendam ...

Presedintele PSD Victor Ponta a afirmat, marti, ca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul Partidului Popular European de la Bucuresti este in afara Constitutiei, dar ca USL nu va declansa procedura de suspendare ca urmare a acestui fapt, potrivit Mediafax. Victor Ponta a declarat, intrebat fiind daca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul PPE este motiv pentru o noua suspendare, ca acest gest al sefului statului nu este un motiv pentru suspendare, dar este un . continuă pe România Liberă

Ponta: Participarea lui Basescu la Congres e in afara Constitutiei, dar sa-l suspendam pentru asta?

Victor Ponta a afirmat, marti, ca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul Partidului Popular European de la Bucuresti este in afara Constitutiei, dar ca USL nu va declansa procedura de.

Victor Ponta: Participarea lui Basescu la Congresul PPE e in afara Constitutiei, dar sa-l suspendam pentru asta?

Presedintele PSD Victor Ponta a afirmat, marti, ca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul Partidului Popular European de la Bucuresti este in afara Constitutiei, insa nu constituie un motiv ca.

Ponta: Participarea lui Basescu la PPE este in afara Constitutiei, dar nu-l suspendam pentru asta

Premierul Victor Ponta a declarat, azi, ca participarea lui Traian Basescu la reuniunea PPE e in afara Constitutiei, dar USL nu-l va suspenda pentru acest lucru.

Ponta: Participarea lui Basescu la Congresul PPE - in afara Constitutiei, dar nu justifica o noua suspendare

Participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul Partidului Popular European PPE) de la Bucuresti este in afara Constitutiei, dar nu reprezinta un motiv pentru o noua suspendare, a declarat, marti,.

Ponta: Participarea lui Basescu la Congresul PPE e in afara Constitutiei, dar sa-l suspendam pentru asta?

Presedintele PSD Victor Ponta a afirmat, marti, ca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul Partidului Popular European de la Bucuresti este in afara Constitutiei, dar ca USL nu va declansa procedura de suspendare ca urmare a acestui fapt.

Dragnea, despre participarea lui Basescu la Congresul PPE: Asistam la banalizarea ...

Secretarul general al PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, ca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul PPE reprezinta cea mai mica incalcare a Constitutiei facuta de seful statului, el apreciind ca asistam la banalizarea raului, potrivit Mediafax. Eu cred ca e cea mai mica incalcare a Constitutiei pe care a facut-o Traian Basescu. Deja, in ceea ce-l priveste, asitam la banalizarea raului. Sigur ca nu e in regula, dar nu are de ce sa se mai fereasca. Pana la urma ii vin sefii .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )