Libnet.ro
UNICEF

05:15

Dragnea despre referendumul pentru familie: Chiar daca unii colegi de-ai mei de la Bruxelles sunt nemultumiti de ce se intampla in Romania, ducem acest proiect capat

Hotnews Hotnews,
 Dragnea despre referendumul pentru familie: Chiar daca unii colegi de-ai mei de la Bruxelles sunt nemultumiti de ce se intampla in Romania, ducem acest proiect capat

Cred ca se vor intampla lucruri importante in Parlament in aceasta toamna, care vor determina schimbari pe care le doresc foarte multi oameni. Inclusiv referendumul pe tema familiei e foarte important. Cred ca va fi la inceputul lunii, sper sa nu mai apara piedici procedurale. , a declarat Liviu Dragnea, marti seara, la Antena 3. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, despre referendumul de modificare a Constitutiei pe tema familiei: Nu o sa am multi prieteni, nici macar din partid

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri seara, despre referendumul pentru modificarea Constitutiei, in vederea definirii familiei, ca este vorba despre o chestiune de o profunzime uriasa pentru so.

De ce voi boicota referendumul pentru familie

Trei argumente. O iau in ordinea inversa a importantei. Nu ma duc la referendum pentru ca ma opun abuzului de reglementari.

Bercea Mondial: Chiar daca scapa, Mircea Basescu se va intoarce dupa gratii

Bercea Mondial a lansat un avertisment dur la adresa lui MIrcea Basescu, fratele fostului presedinte Traian Basescu. Mai exact, acesta spune ca Mircea Basescu, chiar daca scapa, se va intoarce dupa.

Igor Dodon sustine ca nu va promulga nicio lege cu caracter antirusesc, chiar daca se va ajunge la suspendarea sa

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a afirmat, luni, intr-un interviu acordat agentiei RIA Novosti, ca nu va semna nicio lege antiruseasca, chiar daca aceasta va duce la organizarea unui referendum privind suspendarea sa din functie.

Dragnea, despre cazul Brazilia: E o poveste montata, nu o sa las lucrurile asa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus marti, la Antena 3, despre cazul Brazilia de care i-a fost legat numele, ca nu va ramane fara urmari, fiind pregatit sa mearga in instanta. Seful.

Dragnea despre Schulz: Ma abtin cu greu sa-i dau o replica

N-am avut placerea si onoarea sa vorbesc cu dl Schulz. Ma abtin cu greu sa-i dau o replica. Astept pana se termina alegerile din Germania - n. red. ), a raspuns marti Liviu Dragnea cand a fost intrebat de un ziarist cum comenteaza declaratia liderului social-democrat Martin Schulz.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )