Libnet.ro
UNICEF

05:15

DRAGNEA, DUPA MITINGUL DE LA CRAIOVA: Le multumesc din suflet celor peste 45.000 de olteni veniti sa sustina candidatii PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DRAGNEA, DUPA MITINGUL DE LA CRAIOVA: Le multumesc din suflet celor peste 45.000 de olteni veniti sa sustina candidatii PSD

Liderul PSD Liviu Dragnea le-a multumit ieri, intr-o postare pe Facebook, celor care au participat la mitingul PSD de la Craiova, despre care sustine ca au fost 45. 000, spunand ca acestia le-au aratat adversarilor ca legatura dintre PSD si cetatenii romani nu poate fi taiata. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea, mesaj dupa mitingul de la Craiova: Legatura dintre PSD si cetatenii romani nu poate fi taiata

Liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a multumit celor care au fost prezenti la mitingul de la Craiova pentru a-i sustine pe candidatii PSD la alegerile europarlamentare. Le multumesc din suflet celor peste 45.

Cum l-a IRONIZAT Victor Ponta pe Liviu Dragnea dupa ce le-a cerut Liei Olguta Vasilescu si lui Claudiu Manda sa-i fie nasi (VIDEO)

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, l-a ironizat pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, dupa ce acesta i-a invitat pe Lia Olguta Vasilescu si pe Claudiu Manda sa-i fie nasi la o viitoare nunta cu Irinei.

Dragnea, la mitingul de la Craiova: Iohannis trebuie sa raspunda pentru casele furate

Liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a transmis participantilor la mitingul de la Craiova de vineri ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa raspunda pentru casele furate si l-a acuzat pe seful statului ca vrea.

Mesajul lui Liviu Dragnea la mitingul PSD din Craiova

Mesajul lui Liviu Dragnea la mitingul PSD din Craiova: Asta e partidul pe care Iohannis si clica lui vrea sa-l distruga. ) Multi mi-ati spus: Liviule, nu te lasa! Mi-a mai zis cineva tot aici: Chiar.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )