Libnet.ro
UNICEF

18:31

Dragnea a facut bilantul guvernarii PSD, in absenta lui Ponta: A fost cel mai bun premier al Romaniei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dragnea a facut bilantul guvernarii PSD, in absenta lui Ponta: A fost cel mai bun premier al Romaniei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a facut, luni, un bilant al Guvernelor Ponta, in absenta fostului prim-ministru, afirmand ca Victor Ponta a fost cel mai bun premier al Romaniei, care a lasat tara intr-o situatie economica mult mai buna decat era in 2012 si. continuă pe Wall-Street Ro

Dragnea a facut bilantul guvernarii PSD, in absenta lui Ponta, care nu a fost chemat

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a facut, luni, un bilant al Guvernelor Ponta, in absenta fostului prim-ministru si a afirmat ca Victor Ponta a fost cel mai bun premier al Romaniei, informeaza Mediafax. Totusi, Victor Ponta a precizat, la B1 TV, ca nu a fost chemat la sedinta.

Liviu Dragnea prezinta astazi bilantul guvernarii PSD. Victor Ponta, absent

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va prezenta, astaza, un bilant al guvernarii PSD, dar fara a-l avea alaturi pe seful Executivului PSD, Victor Ponta. Liviu Dragnea va fi insotit de Eugen Teodorovici, ministru de Finante in Guvernul Ponta.

Victor Ponta: Nu voi vota Guvernul Ciolos / Nu am fost invitat la bilantul guvernarii pe care eu am condus-o, dar nu m-am suparat

Victor Ponta a precizat, pe contul sau de Facebook, ca nu va vota guvernul Dacian Ciolos, remarcand ca nu a fost invitat de colegii sai din PSD la prezentarea bilantului guvernarii pe care a condus-o.

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2609 seconds )