Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dragnea vorbeste despre posibilitatea unei suspendari temporare a platilor catre Pilonul II (VIDEO)

B1 B1,
Dragnea vorbeste despre posibilitatea unei suspendari temporare a platilor catre Pilonul II (VIDEO)

Liviu Dragnea intervine in scandalul momentului. Seful PSd spune ca s-a discutat despre suspendarea temporara a platilor catre Pilonul II de Pensii, nu despre desfiintarea acestuia. Nu s-a discutat, noi nu. continuă pe B1

Dragnea admite posibilitatea unei suspendari temporare a platilor catre Pilonul II: O chestiune financiar-contabila. Nu s-a discutat despre desfiintare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu s-a discutat in cadrul Guvernului sau al partidului despre o nationalizare sau desfiintare a Pilonului II de pensii si nici nu se are in vedere asa ceva, dar a admis posibilitatea unei suspendari temporare a platilor catre acest Pilon, care nu este insa decat o chestiunea financiar-contabila.

Dragnea admite ca se poate suspenda Pilonul II

Desi miercuri sustinea ca intentia Executivului de a introduce contributivitate zero la Pilonul II de pensii sunt o prostie si o minciuna si ca nu exista un proiect oficial care sa prevada reforma sistemului de pensii, liderul PSD, Liviu Dragnea, a admis luni posibilitatea unei suspendari temporare a platilor catre Pilonul II.

Viorica Dancila vorbeste despre demisie: Ce nu te ucide, te face mai puternic (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila respinge ideea demisiei. intr-o conferinta de presa sustinuta luni, sefa Guvernului a exclus categoric posibilitatea de a pleca de la Palatul Victoria. Legat de demisie,.

Liviu Dragnea vorbeste iar de SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis: Vom utiliza toate mijloacele... (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit iar despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce a plouat cu plangeri la adresa ministrilor Guvernului Dancila in urma scandalului izbucnit pe marginea subiectului.

Iordache Alta intrebare vorbeste despre rusine. PSD poate organiza oricand un miting de sustinere a premierului

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat ca plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea este un demers rusinos, iar partidul sau poate organiza oricand un.

Liviu Dragnea vorbeste pentru prima data explicit de suspendarea lui Iohannis: Nu vom sta cu mainile incrucisate (VIDEO)

Schimbare importanta de discurs a premierului Liviu Dragnea odata cu plangerea penala depusa de Ludovic Orban pentru inalta tradare si divulgare secreta impotriva premierul Dancila si a liderului.

Liviu Dragnea vorbeste pentru prima data explicit de SUSPENDAREA lui Iohannis: Nu vom sta cu mainile incrucisate (VIDEO)

Schimbare importanta de discurs a premierului Liviu Dragnea odata cu plangerea penala depusa de Ludovic Orban pentru inalta tradare si divulgare secreta impotriva premierul Dancila si a liderului.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )