Libnet.ro
UNICEF

16:30

Dragomir: Nu stiu daca peste cinci ani va mai fi Piturca, pentru ca nu mai sunt in acvariu

Online Sport Online Sport,
Dragomir: Nu stiu daca peste cinci ani va mai fi Piturca, pentru ca nu mai sunt in acvariu

Dumitru Dragomir a declarat marti seara ca din echipa Romaniei au lipsit jucatori cu experienta, aratand cu degetul neselectionarea lui Adrian Mutu. El spune ca din spate nu mai vine nimeni in sport si afirma ca nu mai inoata alaturi de pestii mari pentru a sti ce va fi in urmatorul timp in fotbal. continuă pe Online Sport

Romania, parc auto second hand: inmatricularile de masini noi au inregistrat o scadere de 82% in cinci ani

Romania este un parc auto second hand. inmatricularile de masini noi au inregistrat o scadere dramatica de 82% in ultimii cinci ani. Asta inseamna ca la fiecare masina nou cumparata au intrat alte sapte,.

Doctorii britanici risca cinci ani de inchisoare pentru neglijarea pacientilor

In Marea Britanie, doctorii si asistentele care isi neglijeaza pacientii ar putea primi cinci ani de inchisoare potrivit noilor propuneri guvernamentale anuntate sambata, in urma scandalului dintr-un spital in care au murit sute de pacienti din cauza neglijentei personalului medical.

Rusia preda Indiei portavionul Amiral Gorshkov, cu o intarziere de cinci ani

Rusia a predat sambata Indiei, cu o intarziere de cinci ani, portavionul modernizat Amiral Gorshkov, care dateaza din perioada fostei Uniuni Sovietice, scrie Mediafax citand AFP.

Rusia a predat Indiei portavionul Amiral Gorskov cu o intarziere de cinci ani

Rusia a predat Indiei portavionul INS Vikramaditya fostul crucisator sovietic Amiral Gorskov) dupa ce a trecut printr-un proces de modernizare, conform unui contract bilateral. Livrarea aceste nave a fost indeplinita cu o intarziere de cinci ani din cauza unor neintelegeri financiare intre cele doua tari.

Conducerea CFR: Trenurile vor circula cu 160 de kilometri pe ora, peste 10 ani

Trenurile vor circula cu 160 de kilometri pe ora, peste 10 ani, sustine conducerea CFR. Mai mult, liniile de cale ferata din Gara de Nord vor deveni subterane. Pentru toate acestea, este nevoie de 1,5 miliarde euro,.

Subiectele zilei: Incurcata poveste a averii lui Voiculescu; De ce deszapezirea unui kilometru de drum costa in Romania de cinci ori mai mult decat in Finlanda?; Cum poate rata Romania sansa pe care o ofera gazele de sist

Medicina bolnava. Cum ia un medic 40. 000 de lei pentru 700 de pacienti pe care ii ignora si ii minte ca face voluntariat. A disparut dispensarul rural si in locul sau au aparut puncte de lucru, cu usi incuiate cu lunile, la care bati degeaba. Cum a tergiversat Oprisan judecarea dosarului sau, timp de sapte ani. Tertipurile baronului de Vrancea. Marian Oprisan PSD) a reusit, timp de sapte ani si jumatate, sa amane termenele de judecata in marele Dosar Caprioara, in care este acuzat de coruptie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )