Libnet.ro
UNICEF

15:15

Dragos Pislaru, noul ministru al Muncii: Decretul de numire in functie a fost semnat de presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

B1 B1,
Dragos Pislaru, noul ministru al Muncii: Decretul de numire in functie a fost semnat de presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

UPDATE 11:40: Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire in functia de ministru al Muncii pentru Dragos Pislaru, propus de premierul Dacian Ciolos, potrivit B1 TV. Dragos Pislaru. continuă pe B1

Dragos Pislaru, noul ministru al Muncii

ACTUALIZARE 14:46 Ciolos: Principalul obiectiv al lui Pislaru este sa continue discutia privind corectarea dezechilibrelor legate de salarizare Premierul Dacian Ciolos a declarat astazi ca Dragos Pislaru, pe care l-a propus in functia de ministru al Muncii, urmeaza sa continue si sa finalizeze discutiile privind elaborarea unui act normativ pentru corectarea dezechilibrelor legate de salarizare, informeaza surse din media. *ACTUALIZARE 12:07 Presedintele Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Dragos Pislaru ca ministru al Muncii *ACTUALIZARE 11;19 Dragos Pislaru a fost propus ca ministru al Muncii, anunta Guvernul.

Consilierul de stat Dragos Pislaru, noul ministru al Muncii. Ciolos: El va continua discutia privind Legea salarizarii

Premierul Dacian Ciolos a inaintat, luni, presedintelui Klaus Iohannis, decizia de numire a consilierului de stat Dragos Pislaru in functia de ministru al Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

Consilierul de stat Dragos Pislaru, noul ministru al Muncii

Premierul Dacian Ciolos a inaintat, luni, presedintelui Klaus Iohannis, decizia de numire a consilierului de stat Dragos Pislaru in functia de ministru al Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

Ce pregatire are noul minstru al Muncii, Dragos Pislaru

Noul ministru al Muncii, Dragos Pislaru, este analist economic cu experienta in domeniul reformelor structurale, dezvoltarii locale si cresterii competitivitatii. El a detinut functia de consilier de stat pe probleme economice in cancelaria premierului Dacian Ciolos, in perioada 8 decembrie 2015 - 18 apr.

Cine este noul ministru al Muncii, Dragos Pislaru

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind numirea lui Dragos Pislaru in functia de ministru al Muncii. Acesta a fost propus pentru preluarea acestui portofoliu de premierul Dacian.

Cat de bogat este noul ministru al Muncii? Dragos Pislaru are noua conturi de economii

Economist de profesie, noul ministru al Muncii Dragos Pislaru are noua conturi de economii, in diverse valute, cel mai mare fiind de peste 320. 000 RON, dispunand in total, de aproape 500.

Ce avere are noul ministru al Muncii

Noul ministru al Muncii, Dragos Pislaru, detine doua locuinte, peste 481. 000 de lei in conturi si actiuni la mai multe societati, potrivit declaratiei sale de avere.

Dragos Pislaru a depus juramantul de investire in functia de ministru al Muncii. Iohannis: Va incurajez sa gasiti cele mai bune solutii pentru a aplica cat se poate de repede legea privind indemnizatiile pentru mame

Dragos Pislaru a depus luni, la Palatul Cotroceni, juramantul de investire in functia de ministru al Muncii. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a acestuia in.

Dragos Pislaru, propunerea pentru functia de ministru al Muncii

ACTUALIZARE 11;19 Dragos Pislaru a fost propus ca ministru al Muncii, anunta Guvernul Premierul Dacian Ciolos a inaintat, luni, presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, propunerea de numire in functia de ministru al Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice a lui Dragos Nicolae Pislaru, informeaza Guvernul.

Averea noului ministru al Muncii: Dragos Pislaru este un om avut. Are 9 conturi de economii, actiuni de 90.000 euro, casa si apartament in Capitala

Noul ministrul al Muncii, Dragos Pislaru, este un om avut. Conform declaratiei sale de avere de la finele anului trecut, acesta are 9 conturi de economii, cumuland circa 500. 000 ron, peste 9. 000 euro si ap.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3002 seconds )