Libnet.ro
UNICEF

01:05

DRAMA pentru o familie din Marea Britanie: Bebelusul care suferea de o boala rara a murit

B1 B1,
DRAMA pentru o familie din Marea Britanie: Bebelusul care suferea de o boala rara a murit

Charlie Gard, bebelusul din Marea Britanie care suferea de o boala rara si care a fost subiectul unei indelungate proceduri judiciare a murit la cateva zile inainte de prima sa aniversare, potrivit. continuă pe B1

Marea Britanie: Achizitionarea de noi masini diesel si pe benzina ar putea fi interzisa dupa 2040

Guvernul May urmeaza sa anunte o interdictie pentru achizitionarea de noi masini diesel si pe benzina dupa 2040, intr-o incercare de a combate poluarea aerului din Marea Britanie. Aceasta masura vine la aproape trei saptamani dupa ce Franta a anuntat ca va opri vanzarea de masini diesel si pe benzina pana in 2040, transmite BBC, citat de News. ro.

Marea Britanie: Achizitionarea de noi masini diesel si pe benzina ar putea fi interzisa dupa 2040

Guvernul May urmeaza sa anunte o interdictie pentru achizitionarea de noi masini diesel si pe benzina dupa 2040, intr-o incercare de a combate poluarea aerului din Marea Britanie. Aceasta masura vine la aproape trei saptamani dupa ce Franta a anuntat ca va opri vanzarea de masini diesel si pe benzina pana in 2040, transmite BBC, citat de News. ro.

Marea Britanie va elimina dobanda Libor pana la finele anului 2021

Libor London Interbank Offered Rate), rata dobanzii interbancare stabilita pe piata londoneza, va fi eliminata pana la finele anului 2021, in conditiile in care autoritatile de reglementare si bancile din Marea Britanie intentioneaza sa inlocuiasca acest indicator de referinta afectat de scandaluri de manipulare, cu un indicator cu un grad mai mare de incredere.

Marea Britanie va elimina rata dobanzii Libor, pana la sfarsitul anului 2021

Libor London Interbank Offered Rate), rata dobanzii practicata pe piata londoneza, va fi eliminata pana la finele anului 2021, organismele si bancile de reglementare din Marea Britanie intentionand sa inlocuiasca acest indicator afectat de scandaluri de manipulare, cu un indicator cu un grad mai mare de incredere, potrivit Bloomberg.

Olanda si Marea Britanie sunt cele mai mari canale prin care corporatiile evita taxele

Olanda si Marea Britanie reprezinta canale pentru 37% din banii care se indreapta spre paradisurile fiscale, dintre care majoritatea au legaturi puternice cu Marea Britanie, relateazaThe Guardian.

Marea Britanie si SUA pregatesc un acord comercial post-Brexit

Secretarul britanic pentru Comert, Liam Fox, avea programata pentru ieri, la Washington, o intalnire cu reprezentantul pentru Comert al SUA, Robert Lighthizer, si cu secretarul pentru Comert, Wilbur Ross, in conditiile in care Marea Britanie se pregateste pentru incheierea cat mai rapida a unui acord comercial transatlantic dupa ce va iesi din Uniunea Europeana Brexit).

Negociatorul-sef al UE, Michel Barnier, avertizeaza ca discutiile cu Marea Britanie pe tema Brexit se vor desfasura cu intarziere. Care sunt cauzele acestei amanari

Negociatorul-sef al UE, Michael Barnier, a declarat ca discutiile dintre blocul comunitar si Marea Britanie privind relatiile dupa Brexit, se vor desfasura mult mai tarziu decat s-a preconizat initial, din cauza lipsei progresului pe tema unor chestiuni precum drepturile cetatenilor sau plata restantelor.

Acordul comercial bilateral SUA-Marea Britanie, in dificultate din cauza puilor tratati cu dioxid de clor si a carnii de vita cu hormoni

In contextul negocierilor de iesire din Uniunea Europeana, Marea Britanie a initiat discutii preliminare cu Statele Unite pentru semnarea unui acord comercial bilateral. insa acesta a generat polemici la Londra, unul dintre subiectele controversate fiind cel al puilor procesati cu o solutie ce contine clor si carnea de vita cu hormoni, produse aceptate in SUA, dar interzise in UE.

Ministrul Imigratiei a anuntat ca libera circulatie a cetatenilor europeni in Marea Britanie se va incheia in martie 2019

Ministrul Imigratiei de la Londra, Brandon Lewis, a anuntat joi dimineata ca autoritatile britanice vor implementa un nou sistem de imigratie incepand din martie 2019, atunci cand se va incheia libera circulatie a cetatenilor intre Uniunea Europeana si Marea Britanie, relateaza BBC.

INTERVIU Dan Barna, purtator de cuvant USR, inainte de referendumul intern privind initiativa Coalitiei pentru Familie: Nu avem dreptul sa abandonam reprezentarea populatiei modernizatoare a Romaniei. Referendumul a devenit, de la pozitionare, la cu sau

Uniunea Salvati Romania organizeaza peste doua saptamani un referendum intern in care membrii vor vota daca partidul se va pozitiona sau nu in cazul initiativei Coalitiei pentru Familie de modificare a Constitutiei in sensul definirii familiei ca uniune dintre un barbat si o femeie, iar de rezultatul sau depinde revenirea in partid a fostului presedinte Nicusor Dan. Deputatul Dan Barna, purtatorul de cuvant al USR si sustinator al pozitionarii impotriva acestei initative, afirma intr-un interviu pentru HotNews. ro ca in partid s-a creat o emotie ca urmare a demisiei lui Nicusor Dan si ca referendumul intern nu mai este doar despre pozitionare sau nepozitionare, ci si despre cu sau fara Nicusor Dan. Deputatul de Sibiu spune si ca a fost o greseala din punct de vedere politic faptul ca o parte dintre membrii partidului s-au identificat profund personal cu aceasta tema. Vezi ce spune Barna despre organizarea referendumului intern si despre platformele care au aparut inauntrul partidului - USR popular, USR liberal si USR viu - si cum va iesi partidul din aceasta criza.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )