Libnet.ro
UNICEF

22:00

Acordul comercial bilateral SUA-Marea Britanie, in dificultate din cauza puilor tratati cu dioxid de clor si a carnii de vita cu hormoni

Adevărul Adevărul,
Acordul comercial bilateral SUA-Marea Britanie, in dificultate din cauza puilor tratati cu dioxid de clor si a carnii de vita cu hormoni

In contextul negocierilor de iesire din Uniunea Europeana, Marea Britanie a initiat discutii preliminare cu Statele Unite pentru semnarea unui acord comercial bilateral. insa acesta a generat polemici la Londra, unul dintre subiectele controversate fiind cel al puilor procesati cu o solutie ce contine clor si carnea de vita cu hormoni, produse aceptate in SUA, dar interzise in UE. continuă pe Adevărul

ALERTA pe Aeroportul Otopeni! Curse redirectionate din cauza CONDITIILOR METEO

Alerta pe Aeroportul Otopeni, luni, din cauza conditiilor meteo! Din cauza vantului puternic, o cursa Lufthansa ce urma sa aterizeze a fost redirectionata spre Sofia, anunta Digi 24. Cursa facea.

UPDATE Circulatia tramvaielor liniei 46, blocata de aproximativ o ora din cauza unui autoturism parcat neregulamentar

Circulatia tramvaielor liniei 46 este blocata de aproximativ o ora din cauza unui autoturism parcat neregulamentar, la intersectia Str. Doctor Felix cu Bd. Ion Mihalache, anunta RATB pe o retea de socializare. Blocajul a intervenit in jurul orei 10. 46: S-a reluat circulatia tramvaielor liniei 46, pe Str. Dr. Felix. Blocajul a durat 70 min - 10:10-11:20).

UPDATE S-a reluat circulatia tramvaielor liniei 46, blocata de aproximativ o ora din cauza unui autoturism parcat neregulamentar

Circulatia tramvaielor liniei 46 a fost blocata de aproximativ o ora din cauza unui autoturism parcat neregulamentar, la intersectia Str. Doctor Felix cu Bd. Ion Mihalache, anunta RATB pe o retea de socializare. Blocajul a intervenit in jurul orei 10. 46: S-a reluat circulatia tramvaielor liniei 46, pe Str. Dr. Felix. Blocajul a durat 70 min - 10:10-11:20).

O tanara a murit din cauza unui joc sexual. Iubitul ei este socat (FOTO)

O tanara a ajuns sa-si piarda viata din cauza unui joc sexual. Katie Widdowson, in varsta de 24 de ani, a trecut prin chinuri groaznice si medicii nu au putut face nimic pentru a o salva, mai al.

Trebuie dus la psihiatru. Denis Alibec, LUAT iN VIZOR din cauza comportamentului sau

FCSB a remizat, scor 2-2, cu Viktoria Plzen, in preliminariile Champioins League. Unul dintre stelistii care au fost luati in vizor a fost Denis Alibec. Acesta a fost titular, dar din cauza ca nu a.

Pretul boabelor de cacao, in declin din cauza cererii slabe

Pretul futures al boabelor de cacao a scazut ieri, la bursele internationale, din cauza cererii slabe de pe piata de profil.

VIDEO UPDATE Vijelie puternica la Galati: Mai multe persoane au fost ranite de crengile rupte de furtuna/ Alimentarea cu electricitate, afectata/ Probleme si in trafic din cauza crengilor cazute pe sosea

Mai multi copaci au fost doborati de vant, iar alimentarea cu energie electrica in diferite zone ale municipiului Galati a fost intrerupta, marti seara, in urma unei furtuni puternice, soferii semnaland probleme in trafic din cauza crengilor cazute pe sosea, relateaza News. ro. De asemenea, mai multe persoane au fost ranite, iar unele dintre acestea au fost transportate cu ambulantele la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati, dupa ce au suferit diferite traumatisme provocate de crengile de copaci rupte.

Doua zboruri Wizz Air au fost anulate, marti, din cauza impactului aeronavei cu o pasare

Doua zboruri Wizz Air, de la Suceava la Bologna si de la Bologna la Craiova, programate marti, au fost anulate din cauza impactului avionului cu o pasare.

Doua zboruri Wizz Air au fost anulate, din cauza ca un avion s-a ciocnit cu o pasare

Doua zboruri Wizz Air, de la Suceava la Bologna si de la Bologna la Craiova, programate marti, au fost anulate din cauza unei inspectii tehnice neprogramate, determinata de impactul avionului cu o pasare, au anuntat reprezentantii companiei.

Trafic rutier intrerupt pe Transfagarasan intre Piscu Negru si Vidraru, in judetul Arges, din cauza unei viituri

Traficul rutier este intrerupt, marti dupa-amiaza, pe Transfagarasan, la kilometrul 92, in judetul Arges, din cauza unei viituri care a antrenat pietre, unele de dimensiuni mari, dar si pamant si copaci, transmite News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )