Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dubla lovitura pentru CSM Bucuresti. Doua dintre cele mai bune jucatoare pleaca la sfarsitul acestui sezon

Adevărul Adevărul,
Dubla lovitura pentru CSM Bucuresti. Doua dintre cele mai bune jucatoare pleaca la sfarsitul acestui sezon

CSM Bucuresti incearca sa-si faca un lot competitiv si pentru sezonul viitor, dar deocamdata lucrurile nu stau asa cum se asteptau conducatorii echipei. continuă pe Adevărul

CALIFICARE cu emotii pentru fetele de la CSM Bucuresti! Jucatoarele au acces in Sferturile de finala ale Ligii Campionilor dupa un meci dificil cu Krim Ljubljana

Echipa de handbal CSM Bucuresti a reusit sa se califice in sferturile de finala ale Ligii Campionilor pentru al doilea an consecutiv, dupa o victorie in fata luiKrim Ljubljana, scor 28-26,.

Ce transferuri mai pregateste CSM Bucuresti? Vasiliu: Suntem pe ultima suta de metri cu negocierile!

Detinatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM Bucuresti, s-a calificat vineri seara, pe teren propriu, in sferturile de finala ale actualei editii a competitiei, dupa ce a invins formatia slovena Krim Mercator, cu 28-26, in penultimul meci din Grupa Principala II.

Larvik a invins-o pe Mydtjylland si ajuta CSM Bucuresti sa ramana pe locul 3 in Grupa Principala II din Liga Campionilor

Echipa Larvik HK a invins, in deplasare, formatia Mydtjylland, cu scorul de 28-24, iar rezultatul o ajuta pe CSM Bucuresti sa ramana pe locul 3 in Grupa Principala II din Liga Campionilor.

Handbal feminin: CSM Bucuresti s-a calificat in sferturile Ligii Campionilor

CSM Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin, vineri seara, dupa ce a invins echipa slovena RK Krim Mercator Ljubljana cu scorul de 28-26 14-12), in Sala Polivalenta Ioan Kunst-Ghermanescu din Capitala, in penultimul sau meci din Grupa principala 2 a competitiei.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala, dupa ce a invins Krim Ljubljana

Detinatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM Bucuresti, s-a calificat vineri, pe teren propriu, in sferturile de finala ale actualei editii a competitiei, dupa ce a invins formatia slovena Krim Ljubljana, cu scorul de 28-26 14-12), in penultimul meci din grupa principala 2, informeaza News. ro.

CSM Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin

Detinatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM Bucuresti, s-a calificat in sferturile de finala ale competitiei, dupa ce a invins formatia slovena Krim Ljubljana, cu scorul de 28-26 14-12), in penultimul meci din grupa principala 2.

Lovitura pentru firma austriaca Holzindustrie Schweighofer: Leroy Merlin a anuntat ca nu va vinde produse de la compania in urma pierderii certificarii FSC (VIDEO)

Inca o lovitura pentru firma austriaca Holzindustrie Schweighofer. Unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata materialelor de constructii, Leroy Merlin, a anutat ca nu va mai vinde produsele din.

Lovitura pentru firma austriaca Holzindustrie Schweighofer: Leroy Merlin a anuntat ca nu va vinde produse de la compania in urma pierderii certificarii FSC (VIDEO)

Inca o lovitura pentru firma austriaca Holzindustrie Schweighofer. Unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata materialelor de constructii, Leroy Merlin, a anutat ca nu va mai vinde produsele din.

Olguta Vasilescu, LOVITURA DURA pentru Gabriela Firea. Politia, sesizata pentru ca primarul general a folosit copii in campania electorala (FOTO)

Conflict mocnit intre doua dintre cele mai importante doamne din PSD. Sesizarea ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, privind parintii care si-au dus copiii la protestul din Piata Victoriei loveste.

Exclusiv Lovitura pentru cele 20 de firme pe care le doreste Gabriela Firea: O decizie a Curtii Constitutionale din 2014 nu permite Consiliului General al Municipiului Bucuresti sa devina actionar

Primaria Capitalei a infiintat recent societatea comerciala pe actiuni Trustul de Cladiri Metropolitane Bucuresti SA, aceasta avand doi actionari: Consiliul General al municipiului Bucuresti -99,99% si Service Ciclop, o alta firma a municipalitatii -0,01%. In plus, municipalitatea vrea sa infiinteze alte 19 de societati comerciale pe actiuni dupa aceeasi reteta. In 2014, in contextul transferarii unui pachet de actiuni la Portul Constanta de la Guvern la Consiliul Local Constanta, Curtea Constitutionala a Romaniei a dat o decizie potrivit careia consiliile locale nu pot fi actionari la aceste companii, aceasta calitate putand fi detinuta, eventual, doar de unitatea administrativ teritoriala, in cazul nostru Municipiul Bucuresti. Este important cine este actionar, pentru ca acesta are resposabilitate asupra hotararilor luate in AGA, dar este si beneficiarul unor eventuale profituri.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )