Libnet.ro
UNICEF

11:30

CSM Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin

Adevărul Adevărul,
CSM Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin

Detinatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM Bucuresti, s-a calificat in sferturile de finala ale competitiei, dupa ce a invins formatia slovena Krim Ljubljana, cu scorul de 28-26 14-12), in penultimul meci din grupa principala 2. continuă pe Adevărul

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala, dupa ce a invins Krim Ljubljana

Detinatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM Bucuresti, s-a calificat vineri, pe teren propriu, in sferturile de finala ale actualei editii a competitiei, dupa ce a invins formatia slovena Krim Ljubljana, cu scorul de 28-26 14-12), in penultimul meci din grupa principala 2, informeaza News. ro.

CALIFICARE cu emotii pentru fetele de la CSM Bucuresti! Jucatoarele au acces in Sferturile de finala ale Ligii Campionilor dupa un meci dificil cu Krim Ljubljana

Echipa de handbal CSM Bucuresti a reusit sa se califice in sferturile de finala ale Ligii Campionilor pentru al doilea an consecutiv, dupa o victorie in fata luiKrim Ljubljana, scor 28-26,.

CSM Bucuresti joaca azi un meci de totul sau nimic! Tigroaicele n-au voie sa piarda contra celor de la Krim

Campioana Europei are nevoie de o victorie in fata echipei care triumfa in Liga Campionilor in 2001 si 2003, pentru a-si asigura calificarea in sferturile de finala ale competitiei, in timp ce un nou esec le-ar putea scoate definitiv din calcule.

Bilete la meciul de handbal CSM Bucuresti- RK Krim Mercator pentru acte caritabile

Mai sunt cateva zile pana la meciul dintre CSM Bucuresti si RK Krim Mercator, ce va avea loc in data de 3 martie 2017, incepand cu orele 20:00, la Sala Polivalenta.

Gica Hagi s-a ENERVAT cand a aflat ce salariu va avea Cristina Neagu la CSM Bucuresti

Gica Hagi a avut o reactie nervoasa la o conferinta de presa cand s-a adus in discutie salariul pe care Cristina Neagu il va avea la CSM Bucuresti. Cea mai buna jucatoare din Romania.

Dinamo s-a calificat in finala Cupei Ligii, dupa ce a invins Steaua

Echipa Dinamo s-a calificat in finala Cupei Ligii Adeplast, miercuri seara, dupa ce a invins, formatia Steaua, cu scorul de 3-1 1-0).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )