Libnet.ro
UNICEF

16:01

Olguta Vasilescu, LOVITURA DURA pentru Gabriela Firea. Politia, sesizata pentru ca primarul general a folosit copii in campania electorala (FOTO)

B1 B1,
Olguta Vasilescu, LOVITURA DURA pentru Gabriela Firea. Politia, sesizata pentru ca primarul general a folosit copii in campania electorala (FOTO)

Conflict mocnit intre doua dintre cele mai importante doamne din PSD. Sesizarea ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, privind parintii care si-au dus copiii la protestul din Piata Victoriei loveste. continuă pe B1

Olguta Vasilescu, la TVR: Ponta sa fie lider al PSD, nu analist politic. Nu mai e intrebat pentru ca nu mai vine la sedinte

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a afirmat, miercuri, la TVR, ca fostul premier Victor Ponta ar trebui sa fie un lider al partidului, nu un analist politic, iar daca are critci sa le aduca in interiorul partidului, comentand ca el nici nu mai vine la sedintele PSD, potrivit News. ro. Nu cred ca are niciun motiv sa fie suparat. Nimeni nu i-a spus macar da-te mai incolo in interiorul partidului. El a renuntat singur, fara sa se consulte cu partidul, si la functia de presedinte al partidului si la functia de prim-ministru. Eu am aflat de pe Facebook, de exemplu, ca nu mai avem Guvern, a spus Lia Olguta Vasilescu.

Olguta Vasilescu, la TVR: Investitiile autoritatilor locale pentru 2017 sunt compromise pentru ca Iohannis a intarziat bugetul

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a afirmat, miercuri, la TVR, ca investitiile autoritatilor locale pentru anul 2017 sunt compromise pentru ca presedintele Klaus Iohannis a intarziat trei saptamani promulgarea bugetului de stat, ceea ce conduce la intarzieri in contractarea si derularea lucrarilor. De ce credea Olguta Vasilescu ca PSD-ul va colabora bine cu Iohannis: Are si el si familia lui probleme cu legea si ne gandeam atunci ca va renunta sa tot vorbeasca de o clasa politica corupta.

Lia Olguta Vasilescu il pune la punct pe Victor Ponta: Sa fie un lider al PSD, nu un analist politic. Nu-l mai intreaba nimeni pentru ca nu mai vine la sedinte

Victor Ponta si Lia Olguta Vasilescu pareau sa aiba o relatia apropriata in ultimii ani, dar in ultima perioada cei doi au avut cateva schimburi de replici mai agresive, ministra Muncii.

Lia Olguta Vasilescu sustine ca investitiile autoritatilor locale pentru 2017 sunt aproape compromise, din cauza ca presedintele Iohannis a intarziat promulgarea bugetului

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine ca investitiile autoritatilor locale pentru anul 2017 sunt compromise. in opinia sa, responsabilul este presedintele Klaus Iohannis, pe care il acuza ca a intarziat trei saptamani promulgarea bugetului de stat.

Olguta Vasilescu: Ponta sa fie lider al PSD, nu analist politic. Nu mai e intrebat pentru ca nu mai vine la sedinte

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a afirmat, miercuri, la TVR, ca fostul premier Victor Ponta ar trebui sa fie un lider al partidului, nu un analist politic, iar daca are critci sa le aduca in interiorul partidului, comentand ca el nici nu mai vine la sedintele PSD.

Lia Olguta Vasilescu, despre Victor Ponta: Ar trebui sa fie lider al PSD, nu analist politic

Ministrul Muncii, vicepresedintele PSD, Lia Olguta Vasilescu, sustine ca fostul premier Victor Ponta ar trebui sa fie un lider al partidului, iar daca are critici la adresa social-democratilor, sa le aduca in interiorul partidului.

ANALIZA Ce miza au Gabriela Firea si PSD cu cele 20 de firme ale primariei: ocolirea licitatiilor, transparenta scazuta, salarii necontrolabile pentru clientela de partid

Primaria Capitalei vrea sa infiinteze inca 19 companii de stat care vor gestiona aproape tot ce tine de oras - de la iluminatul stradal, asfaltari, intretinerea spatiilor verzi, producerea de energie termica si electrica, vanzarea de energie, promovare turistica, IT, dispecerizare taxi, primarul Gabriela Firea cerand marti acordul de principiul al Consiliului General. In aceste companii vor lucra circa 5. 000 de oameni, asa cum spune chiar primarul general. Care este de fapt miza?.

Sedinta cu scantei. Cum vrea edilul Gabriela Firea sa imparta miliardele Primariei Generale a Bucurestiului

Cu un buget total anual de peste 5 miliarde de lei, Gabriela Firea, primarul general al municipiului Bucuresti, a decis sa imparta fondurile uriase unor societati detinute de primarie.

Exclusiv Lovitura pentru cele 20 de firme pe care le doreste Gabriela Firea: O decizie a Curtii Constitutionale din 2014 nu permite Consiliului General al Municipiului Bucuresti sa devina actionar

Primaria Capitalei a infiintat recent societatea comerciala pe actiuni Trustul de Cladiri Metropolitane Bucuresti SA, aceasta avand doi actionari: Consiliul General al municipiului Bucuresti -99,99% si Service Ciclop, o alta firma a municipalitatii -0,01%. In plus, municipalitatea vrea sa infiinteze alte 19 de societati comerciale pe actiuni dupa aceeasi reteta. In 2014, in contextul transferarii unui pachet de actiuni la Portul Constanta de la Guvern la Consiliul Local Constanta, Curtea Constitutionala a Romaniei a dat o decizie potrivit careia consiliile locale nu pot fi actionari la aceste companii, aceasta calitate putand fi detinuta, eventual, doar de unitatea administrativ teritoriala, in cazul nostru Municipiul Bucuresti. Este important cine este actionar, pentru ca acesta are resposabilitate asupra hotararilor luate in AGA, dar este si beneficiarul unor eventuale profituri.

Investitiile autoritatilor locale pentru 2017 sunt compromise pentru ca Iohannis a intarziat bugetul

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a afirmat, miercuri, la TVR, ca investitiile autoritatilor locale pentru anul 2017 sunt compromise pentru ca presedintele Klaus Iohannis a intarziat trei saptamani promulgarea bugetului de stat, ceea ce conduce la intarzieri in contractarea si derularea lucrarilor.

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2903 seconds )