Libnet.ro
UNICEF

01:05

Handbal feminin: CSM Bucuresti s-a calificat in sferturile Ligii Campionilor

România Liberă România Liberă,
Handbal feminin: CSM Bucuresti s-a calificat in sferturile Ligii Campionilor

CSM Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin, vineri seara, dupa ce a invins echipa slovena RK Krim Mercator Ljubljana cu scorul de 28-26 14-12), in Sala Polivalenta Ioan Kunst-Ghermanescu din Capitala, in penultimul sau meci din Grupa principala 2 a competitiei. continuă pe România Liberă

CSM Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin

Detinatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM Bucuresti, s-a calificat in sferturile de finala ale competitiei, dupa ce a invins formatia slovena Krim Ljubljana, cu scorul de 28-26 14-12), in penultimul meci din grupa principala 2.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala, dupa ce a invins Krim Ljubljana

Detinatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM Bucuresti, s-a calificat vineri, pe teren propriu, in sferturile de finala ale actualei editii a competitiei, dupa ce a invins formatia slovena Krim Ljubljana, cu scorul de 28-26 14-12), in penultimul meci din grupa principala 2, informeaza News. ro.

CALIFICARE cu emotii pentru fetele de la CSM Bucuresti! Jucatoarele au acces in Sferturile de finala ale Ligii Campionilor dupa un meci dificil cu Krim Ljubljana

Echipa de handbal CSM Bucuresti a reusit sa se califice in sferturile de finala ale Ligii Campionilor pentru al doilea an consecutiv, dupa o victorie in fata luiKrim Ljubljana, scor 28-26,.

Larvik a invins-o pe Mydtjylland si ajuta CSM Bucuresti sa ramana pe locul 3 in Grupa Principala II din Liga Campionilor

Echipa Larvik HK a invins, in deplasare, formatia Mydtjylland, cu scorul de 28-24, iar rezultatul o ajuta pe CSM Bucuresti sa ramana pe locul 3 in Grupa Principala II din Liga Campionilor.

CSM Bucuresti joaca azi un meci de totul sau nimic! Tigroaicele n-au voie sa piarda contra celor de la Krim

Campioana Europei are nevoie de o victorie in fata echipei care triumfa in Liga Campionilor in 2001 si 2003, pentru a-si asigura calificarea in sferturile de finala ale competitiei, in timp ce un nou esec le-ar putea scoate definitiv din calcule.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )