Libnet.ro
UNICEF

06:45

Dublu atentat la Homs. 48 de persoane, dintre care 41 de copii, au murit

Antena3 Antena3,
Dublu atentat la Homs. 48 de persoane, dintre care 41 de copii, au murit

Cel putin 48 de persoane, dintre care 41 de copii, au murit miercuri intr-un dublu atentat comis in orasul sirian Homs, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), potrivit AFP. Un. continuă pe Antena3

Dublu atentat in fata unor scoli din orasul sirian Homs. Cel putin 39 morti, majoritatea copii

Cel putin 39 de persoane, inclusiv 30 de copii, au murit miercuri intr-un dublu atentat comis in orasul sirian Homs, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citat de AFP.

Dublu atentat in fata unor scoli din orasul sirian Homs. Cel putin 18 morti, majoritatea copii

Cel putin 18 persoane, majoritatea copii, au fost ucise si aproape 40 ranite miercuri, intr-un dublu atentat comis la Homs, cel de-al treilea oras ca marime din Siria, a anuntat agentia oficiala Sana si organizatia Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), relateaza AFP.

Cel putin 18 morti, majoritatea copii, intr-un dublu atentat comis in orasul sirian Homs

Cel putin 18 persoane, majoritatea copii, au fost ucise, iar alte aproape 40 au fost ranite, miercuri, intr-un dublu atentat comis la Homs, Siria. Teroristii au detonat o masina capcana in fata unei scoli din.

Opt persoane, intre care 6 copii, ranite dupa ce masina in care erau fost lovita de un tren

Opt persoane, intre care sase copii, au fost ranite, duminica, in urma unui accident produs in judetul Arges, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren, la o trecere de cale ferata de pe un drum comunal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

O masina a fost lovita de un tren in Arges, la o trecere de cale ferata: Opt persoane, intre care sase copii, au fost ranite

Un autoturism cu opt persoane la bord a fost lovit de un tren, duminica, la o trecere la nivel cu calea ferata fara bariere, scrie Mediafax. Soferul care conducea autoturismul nu a oprit la trecerea de cale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )