Libnet.ro
UNICEF

23:45

Dumitru Bucsaru, un afacerist apropiat de Traian Basescu, in arest la domiciliu

Antena3 Antena3,
Dumitru Bucsaru, un afacerist apropiat de Traian Basescu, in arest la domiciliu

Dumitru Bucsaru, un alt afacerist apropiat de fostul presedinte Traian Basescu, a fost plasat in arest la domiciliu la cererea procurorilor DNA, dupa ce ieri a fost retinut pentru 24 de ore. Acestia il. continuă pe Antena3

Un afacerist apropiat de Basescu, retinut pentru 24 de ore. Dumitru Bucsaru, acuzat de bancruta frauduloasa

UPDATE: Dumitru Bucsaru a fost retinut de procurorii DNA pentru 24 de ore. Stire initiala:inca un afacerist apropiat de Traian Basescu a ajuns in fata procurorilor. Dumitru Bucsaru a fost ridicat joi.

Bancruta frauduloasa: Dumitru Bucsaru, cercetat in arest la domiciliu

Omul de afaceri Dumitru Bucsaru va fi cercetat in arest la domiciliu in dosarul in care este cercetat pentru bancruta frauduloasa, a decis Judecatoria Cornetu, potrivit Mediafax.

Dumitru Bucsaru, in arest la domiciliu

Omul de afaceri Dumitru Bucsaru va sta in arest la domiciliu in dosarul in care este cercetat pentru bancruta frauduloasa, decizie luata aproape de miezul noptii trecute de Judecatoria Cornetu, transmite Digi24.

Dumitru Bucsaru, arestat la domiciliu. Omul de afaceri a scapat pentru moment de catuse, insa decizia instantei nu este definitiva

Omul de afaceri Dumitru Bucsaru va sta in arest la domiciliu in dosarul in care este cercetat pentru bancruta frauduloasa cu un prejudiciu de 1,5 milioane de euro. Decizia a fost luata noaptea trecuta de magistratii Judecatoriei Cornetu si nu este definitiva. Mai exact, atat procurorii cat si Bucsaru ar putea s-o atace.

Omul de afaceri Dumitru Bucsaru, fost patron al clubului Unirea Urziceni, a fost retinut intr-un dosar de bancruta frauduloasa

Omul de afaceri Dumitru Bucsaru a fost retinut, joi, pentru 24 de ore, alaturi de alte doua persoane, cei trei fiind suspectati ca au contractat un credit de 30 de milioane de euro pentru construirea unui complex de locuinte, iar dupa ce au intrat in insolventa ar fi instrainat activele, prezentand evidente contabile nereale. Dumitru Bucsaru, patronul complexului Green City, a fost retinut alaturi de Alexandru Oprea Picu si Alexandru Petre, acestia urmand sa fie prezentati, vineri, cu propunere de arestare preventiva la Judecatoaria Cornetu, anunta Mediafax, citand surse din Politie.

Dumitru Bucsaru, fostul patron de la Unirea Urziceni, in fata anchetatorilor

Dumitru Bucsaru, fostul patron al clubului Unirea Urziceni a fost adus, joi dimineata, cu mandat in fata procurorilor. Bucsaru, un personaj putin vizibil in fotbalul romanesc, a parasit complet scena publica dupa desfiintarea fostei campioane din Liga 1, retragandu-se in afacerile imobiliare.

Dumitru Bucsaru, retinut in dosarul de bancruta frauduloasa

Omul de afaceri Dumitru Bucsaru a fost retinut, alaturi de alte doua persoane, fiind suspectati ca au contractat un credit de 30 de milioane de euro pentru construirea unui complex de locuinte, iar dupa ce au.

Omul de afaceri, Dumitru Bucsaru, retinut pentru 24 de ore

Omul de afaceri Dumitru Bucsaru a fost retinut pentru 24 de ore de catre procurori dupa aproape 10 ore de audieri.

Perchezitii intr-un dosar de bancruta frauduloasa, printre cei vizati fiind si Dumitru Bucsaru

Politistii ilfoveni fac, joi, sapte perchezitii in patru judete, la firme si la persoane suspectate de bancruta frauduloasa si distrugere, printre cei vizati fiind si omul de afaceri Dumitru Bucsaru, pentru un credit bancar de 30 de milioane de euro luat pentru construirea unui complex de locuinte, informeaza Mediafax.

Decaderea omului de afaceri Dumitru Bucsaru. Cum s-a topit averea fostului finantator al echipei de fotbal Unirea Urziceni

Omul de afaceri Dumitru Bucsaru 54 de ani), care a fost dus in aceasta dimineata cu mascatii la sediul Politiei Ilfov, unde este audiat fiind suspectat de bancruta frauduloasa si distrugere, a cunoscut marirea in afaceri cu imobiliare, constructii si fotbal, dar tot acestea i-au adus si decaderea in ultimii ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )