Libnet.ro
UNICEF

10:30

Perchezitii intr-un dosar de bancruta frauduloasa, printre cei vizati fiind si Dumitru Bucsaru

Hotnews Hotnews,
 Perchezitii intr-un dosar de bancruta frauduloasa, printre cei vizati fiind si Dumitru Bucsaru

Politistii ilfoveni fac, joi, sapte perchezitii in patru judete, la firme si la persoane suspectate de bancruta frauduloasa si distrugere, printre cei vizati fiind si omul de afaceri Dumitru Bucsaru, pentru un credit bancar de 30 de milioane de euro luat pentru construirea unui complex de locuinte, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Perchezitii intr-un dosar de evaziune si delapidare

Actualizare 10:40 Surse judiciare: Perchezitiile ar viza fundatia ce organizeaza concursul scolar Evaluare in educatie Politia Capitalei face, in aceasta dimineata, 19 perchezitii in Bucuresti si in judetele Ilfov si Prahova, intr-un dosar de evaziune fiscala si delapidare, cu un prejudiciu total estimat la 9,3 milioane lei.

Omul de afaceri Dumitru Bucsaru, fost patron al clubului Unirea Urziceni, a fost retinut intr-un dosar de bancruta frauduloasa

Omul de afaceri Dumitru Bucsaru a fost retinut, joi, pentru 24 de ore, alaturi de alte doua persoane, cei trei fiind suspectati ca au contractat un credit de 30 de milioane de euro pentru construirea unui complex de locuinte, iar dupa ce au intrat in insolventa ar fi instrainat activele, prezentand evidente contabile nereale. Dumitru Bucsaru, patronul complexului Green City, a fost retinut alaturi de Alexandru Oprea Picu si Alexandru Petre, acestia urmand sa fie prezentati, vineri, cu propunere de arestare preventiva la Judecatoaria Cornetu, anunta Mediafax, citand surse din Politie.

Timisoara: Perchezitii intr-un dosar de fraude informatice. Prejudiciul, 7.000 de lei

Politistii timisoreni au efectuat, joi, trei perchezitii in judetele Timis, Arad si Hunedoara, la doi tineri suspectati de fraude informatice si inselaciuni, dupa ce ar fi postat pe Internet anunturi fictive de angajare in Anglia si pretindeau sume de bani pentru rezervarea unui loc de angajare, transmite Mediafax.

Noua perchezitii in Arges intr-un dosar privind un prejudiciu de doua milioane de euro

Politistii de investigare a criminalitatii economice din Arges fac, la aceasta ora, perchezitii la domiciliile unor persoane banuite de conflict de interese si abuz in serviciu. Printre cei vizati se afla si un director din CEZ.

Perchezitii la Fundatia de Evaluare in Educatie, intr-un dosar de evaziune fiscala

Politistii fac, joi, 19 perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Prahova, intr-un dosar de evaziuen fiscala si delapidare, in care este vizata fundatia care organizeaza concursul scolar Evaluare in educatie, relateaza Mediafax.

Perchezitii la Primaria din Ploiesti, intr-un dosar ce vizeaza finantarea echipei Petrolul Ploiesti. Reactia primarului

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza, marti, mai multe perchezitii la Primaria din Ploiesti, intr-un dosar ce il vizeaza pe primarul Iulian Badescu, care a alocat ilegal fonduri catre asociatia Lupii Galbeni, in perioada 2013 -2014. Suma vehiculata este de opt milioane de euro.

Perchezitii la Primaria din Ploiesti, intr-un dosar de coruptie

Procurorii anticoruptie efectueaza, marti, mai multe perchezitii la Primaria din Ploiesti, intr-un dosar ce vizeaza fapte de coruptie, relateaza B1 Tv.

Perchezitii in Arges, intr-un dosar de doua milioane de euro

Politistii efectueaza, luni, noua perchezitii in Arges, intr-un dosar de conflict de interese si abuz in serviciu, cu un prejudiciu de aproximativ doua milioane de euro, informeaza Mediafax.

Fostul ministru al Sanatatii Eugen Nicolaescu, audiat la DNA intr-un dosar deschis pe numele presedintelui Consiliului Judetean Ialomita

45 Fostul ministru al Sanatatii Eugen Nicolaescu a declarat la iesirea de la DNAca a fost audiat intr-un dosar deschis pe numele presedintelui Consiliului Judetean Ialomita, Silvian.

Nimeni nu infirma ca Andrei Cionca este suspect, intr-un dosar DIICOT

Informatia ca Andrei Cionca, patronul Casei de Insolventa Transilvania CITR), are calitate de suspect intr-un dosar in care este cercetat de DIICOT pentru constituire de grup infractional organizat si spalare de bani, a circulat, ieri, in presa clujeana, fara ca vreo institutie sa o infirme.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2121 seconds )