Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dumitru Dragomir: Daca nu pierde cu Schalke, Steaua va face peste 10 puncte in Champions League

Hotnews Hotnews,
 Dumitru Dragomir: Daca nu pierde cu Schalke, Steaua va face peste 10 puncte in Champions League

Steaua va debuta, miercuri, in noul sezon al Champions League, campioana Romaniei urmand sa se dueleze cu Schalke 04. Daca nu mananca bataie de la Schalke, eu zic ca Steaua face peste 10 puncte, a declarat Dumitru Dragomir, presedintele LPF. continuă pe Hotnews

Profetiile lui Dumitru Dragomir: Daca Steaua nu pierde cu Schalke, va face peste 10 puncte

Steaua se pregateste pentru primul meci al Grupei E Champions League, ros-albastrii urmand sa se duleze cu Schalke 04. Partida se va desfasura miercuri, in Germania, incepand cu ora 22. 00 si va fi transmisa de ProTV.

Dragomir: Steaua aduna peste zece puncte in Liga Campionilor daca reuseste sa nu piarda partida cu Schalke de miercuri

Steaua are sanse sa adune zece puncte in grupa E a LigiiCampionilor daca nu pierde prima partida, de miercuri, cu Schalke o4, a declarat presedintele LPF, Dumitru Dragomir. Ar fi o cinste pentru Romania.

Dragomir: Steaua poate face peste 10 puncte in grupe cu o conditie

Dumitru Dragomir, presedintele LPF, le-a urat succes stelistilor inaintea debutului in grupele Champions League si considera ca echipa campioana a Romaniei poate obtine peste 10 puncte din aceasta participare cu o singura conditie.

Schalke - Steaua. Ce ii asteapta pe suporterii stelisti care vor face deplasarea la Schalke. Politia germana a provocat tensiuni in randul fanilor nemti

Schalke - Steaua / Steaua debuteaza miercuri in grupele Champions League, dupa o pauza de cinci ani. Ros-albastrii incep in deplasare, pe terenul lui Schalke 04, partida fiind programata la ora 22. 00 si transmisa de PROTV.

Central cu reputatie la Schalke-Steaua. L-a infuriat pe Ferguson sezonul trecut

Debutul Stelei in grupele Champions League va fi arbitrat de o brigada din Turcia. Meciul Schalke-Steaua se joaca, miercuri de la ora 21:45LIVE TEXT pe Onlinesport. ro .

MINUT CU MINUT Conferinta de presa Dumitru Dragomir

Onlinesport. ro a transmisLIVE TEXT de la ora 11:00 conferinta de presa pe care a sustinut-o Dumitru Dragomir, presedintele LPF.

LIVE Conferinta de presa Dumitru Dragomir (11:00)

Urmariti aici LIVE TEXT de la ora 11:00 conferinta de presa pe care o sustine Dumitru Dragomir, presedintele LPF.

Antrenor Schalke: Steaua a castigat aproape tot, dar vrem victoria.

Antrenorul echipei Schalke 04, Jens Keller, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, inaintea partidei cu Steaua, din prima etapa a Ligii Campionilor, ca actuala campioana a Romaniei este foarte puternica, insa jucatorii sai vor face totul pentru a obtine victoria, potrivit Mediafax. Steaua este o echipa foarte puternica. A castigat aproape toate partidele din acest sezon si va fi un adversar greu de depasit. Schalke e dispusa la efort si vom face tot ce putem pentru a obtine o .

S-a decis cine va arbitra meciul Schalke - Steaua: un turc care a purtat noroc ros-albastrilor in cupele europene

Steaua joaca miercuri primul meci in grupele Champions League, dupa o pauza de cinci ani. Primul meci din Grupa E al ros-albastrilor va fi arbitrat deCuneyt cak305;r, care nu e la prima intalnire cu echipa din Ghencea.

S-a decis cine va arbitra meciul Schalke - Steaua: va fluiera un turc care a purtat noroc ros-albastrilor in cupele europene

Steaua joaca miercuri primul meci in grupele Champions League, dupa o pauza de cinci ani. Primul meci din Grupa E al ros-albastrilor va fi arbitrat deCuneyt cak305;r, care nu e la prima intalnire cu echipa din Ghencea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )