Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dumitru Ghiorghiu, expertul dat afara din DNA, se face scut pentru inculpatul Dan Voiculescu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dumitru Ghiorghiu, expertul dat afara din DNA, se face scut pentru inculpatul Dan Voiculescu

Un fost expert al DNA, dat afara pentru grave abateri disciplinare a sarit in apararea lui Dan Voiculescu in studiourile Antena 3. Dumitru Gheorgiu a fost demis din Directia Nationala Anticoruptie pentru ca divulga date secrete din dosare mediului. continuă pe Wall-Street Ro

Subiectele Zilei: Dumitru Ghiorghiu, expertul dat afara din DNA, se face scut pentru Voiculescu; Nastase ar putea iesi din inchisoare in doua saptamani; Cadoul candidatului Ponta pentru 19.000 de cantareti bisericesti: o ordonanta de urgenta aprobata in

Nadlac-Arad. Autostrada nu s-a terminat, dar s-a scumpit. Doar trei oferte au fost primite de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale. UNESCO: spatiul in care sasii plecati din Romania incearca sa-si reaseze satele. Sasii emigrati din satul sibian Mosna, impreuna cu autoritatile locale.

Dumitru Ghiorghiu, expertul dat afara din DNA, se face scut pentru inculpatul Dan Voiculescu

Un fost expert al DNA, dat afara pentru grave abateri disciplinare a sarit in apararea lui Dan Voiculescu in studiourile Antena 3. Dumitru Gheorgiu a fost demis din Directia Nationala Anticoruptie pentru ca divulga date secrete din dosare mediului politic, isi urmarea colegii si ii inregistra pe ascuns.

Alexandru Gheorghe, locotenentul care a fost dat afara din armata pentru ca a protestat in uniforma, repus in functie

Alexandru Gheorghe, locotenentul dat afara din armata, pentru ca in iarna lui 2012 a protestat in uniforma, in Piata Universitatii s-a reintors la vechiul sau loc de munca. Ministerul Apararii i-a .

REVISTA PRESEI: Salariile romanilor vor scadea in 2014

Gandul scrie despre cadoul candidatului Ponta pentru 19. 000 de cantareti bisericesti: o ordonanta de urgenta aprobata in secret. Capital anunta ca in viziunea Guvernului salariile romanilor vor scadea in 2014. Adevarul vorbeste despre expertul dat afara din DNA pentru grave abateri disciplinare, care se face scut pentru inculpatul Dan Voiculescu. Ziarul Financiar reia subiectul despre haosul existent pe centura Capitalei. Evenimentul Zilei prezinta dovada ca Dan Voiculescu stia cat valoreaza terenul pentru care e judecat in dosarul ICA. Ziare. com publica un interviu in care se vorbeste despre obligatia morala de a deschide larg portile Basarabiei. Iar Gazeta Sporturilor anunta ca vineri este tragerea la sorti pentru play-off-ul Ligii.

Marin Barbu a fost dat afara de la Piatra Neamt

Marin Barbu nu mai este antrenorul echipei Ceahlpul Piatra Neamt. El a fost concediat dupa ce nemtenii au pierdut cu 1-4 intalnirea cu ASA Targu Mures, din etapa a doua a Ligii intai.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )