Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa 15 ani, la Maternitatea din Galati au venit pe lume tripleti: o fetita si doi baietei perfect sanatosi

Adevărul Adevărul,
Dupa 15 ani, la Maternitatea din Galati au venit pe lume tripleti: o fetita si doi baietei perfect sanatosi

Emotionata, mama celor trei micuti a marturisit ca este cum nu se poate mai mandra si mai fericita de minunile ei, mai ales ca vine dupa o sarcina dificila. continuă pe Adevărul

Un celebru avocat saudit a fost condamnat la 15 ani de inchisoare

Un avocat celebru din Arabia Saudita, cunoscut pentru lupta sa acerba de aparare a drepturilor omului, a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru ca a insultat autoritatile Regatului. Waleed Abulkhair foto).

Nike incheie contractul cu Manchester United dupa 13 ani

Tricoul din sezonul 2014/2015 este ultimul pe care compania de imbracaminte sportiva Nike apare cu logo-ul pe tricoul lui Manchester United. Dupa 13 ani de zile de colaborare contractul nu a mai fost prelungit.

Un tanar de 15 ani, de la un centru de plasament din Satu Mare, a impresionat juriul X Factor cu vocea dar si cu povestea lui de viata impresionanta

Rafaelo Varga, un tanar de doar 15 ani de la un centru de plasament din Satu Mare a impresionat juriul X Factor cu vocea dar si cu povestea lui de viata impresionanta. Datorita talentului cu care e inzestrat, Rafaelo va participa la auditiile de la Bucuresti din 11 iulie.

Adevarul Live, ora 12.30: Presedintele Fundatiei Konrad Adenauer, Hans-Gert Pottering - bilant de 15 ani despre Romania

Politicianul german dr. Hans- Gert Pottering, presedintele in functie al Fundatiei Konrad Adenauer, discuta despre evolutia societatii romanesti in ultimii 15 ani si provocarile actuale ale politicii de la Bucuresti, in cadrul emisiunii Adevarul Live, incepand cu ora 12.

VIDEO Adevarul Live: Presedintele Fundatiei Konrad Adenauer, Hans-Gert Pottering - bilant de 15 ani despre Romania

Politicianul german dr. Hans- Gert Pottering, presedintele in functie al Fundatiei Konrad Adenauer, a discutat despre evolutia societatii romanesti in ultimii 15 ani si provocarile actuale ale politicii de la Bucuresti, in cadrul emisiunii Adevarul Live.

Primar din Galati, in conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate a constatat incalcarea regimului juridic al conflictului de interese in materie administrativa in cazul primarului comunei Poiana dn judetul Galati, Trofim Tudor, dupa ce a emis dispozitii de plata prin care fiul sau a beneficiat de bonusuri.

Vedeta din True Blood divorteaza dupa 10 ani

Capat de drum pentru inca o poveste de iubire. Este vorba despre cea dintre Kelly Overton si sotul ei, Judson Pearce Morgan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1943 seconds )