Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dupa 5 luni, nu toate Samsung Galaxy S5 au Lollipop: Cele mai noi tari care au primit upgrade-ul

Playtech Playtech,
Dupa 5 luni, nu toate Samsung Galaxy S5 au Lollipop: Cele mai noi tari care au primit upgrade-ul

Coreenii auinceput sa livreze actualizarea oficiala la versiunea Android 5. 0 Lollipop pentru telefoanele Samsung Galaxy S5 si Galaxy S4. A crescutnumarul tarilor in care upgrade-ul oficial la noul Android 5. 0 Lollipop pentru Samsung Galaxy S5 a fost livrat. Dupa ce au primit recent Lollipop pe modele Galaxy S4, indienii vor beneficia acum de cea mai []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S6, review al camerei foto: Calitate de 6 stele

Samsung Galaxy S6 a fost lansat in urma cu aproape o luna si cu o multime de dotari care sa-l faca dezirabil. Dar mai dezirabil e datorita designului. Dupa ce ai vazut review-ul cu cele mai noi smartphone-uri Samsung, acesta e un review dedicat doar camerei foto de pe Galaxy S6 si S6 edge. Mereu [].

De ce Samsung Galaxy S6 nu mai accepta carduri microSD prin care mareai spatiul

Memoria flash UFS 2. 0,din Samsung Galaxy S6 si S6 edge, ofera viteze comparabile cu cele ale unui SSD montat intr-un laptop. Iata explicatia pentru lipsa portului microSD.

Cum va arata Huawei P8, rivalul chinezesc pentru Samsung Galaxy S6 si iPhone 6

Huawei P8 va fi lansat in aceasta primavara, dupa HTC One M9 si Samsung Galaxy S6, iar acum avem poate cea mai buna imagine cu viitorul model al companiei. Cu Ascend P7, Huawei a aratat lumii ca poate face un smartphone la pret mic, dar cu un design frumos. in 2015 renunta la numele Ascend, [].

De ce nu are Samsung Galaxy S6 nevoie de card microSD

Una dintre vestile surprinzatoare cu privire la Samsung Galaxy S6 a fost ca nu va avea card microSD. Explicatia pentru aceasta alegere se regaseste in viteza de scriere mult mai mare pe care o are noul tip de memorie din Samsung Galaxy S6. Samsung Galaxy S6 si versiunea S6 edge nu au slot pentru card [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )