Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa canicula, ploile torentiale au facut ravagii in mai multe orase din tara

Antena3 Antena3,
Dupa canicula, ploile torentiale au facut ravagii in mai multe orase din tara

Dupa vremea caniculara, ploile torentiale din ultimele ore au inundat zeci de strazi in mai multe orase din tara. in Craiova, in jumatate de ora strazile s-au umplut cu apa, iar masinile nu au mai putut. continuă pe Antena3

Vietnam: Cel putin 17 persoane au murit si sase sunt date disparute in urma inundatiilor si alunecarilor de teren provocate de ploile torentiale din ultimele zile

Inundatiile si alunecarile de teren provocate de ploile torentiale care au afectat provincia Quang Ninh, din nordul Vietnamului au produs moartea a cel putin 17 persoane, in vreme ce alte sase sunt date.

Mai multe judete raman joi sub cod portocaliu de canicula. Nu se pune problema unui cod rosu

Mai multe judete din Romania raman si joi sub Cod Portocaliu de canicula insa nu se pune problema emiterii unui Cod Rosu. Joi este posibil sa fie cea mai calda zi din acest an numai daca se ating.

Pana de curent pe mai multe strazi din Sectorul 1 al Capitalei

Alimentarea cu energie electrica este intrerupta, joi dupa-amiaza, in mai multe zone din Sectorul 1 al Capitalei, reprezentantii Enel Distributie Muntenia sustinand ca avaria ar putea fi remediata pana in jurul orei 20. 00, potrivit Mediafax.

CNADNR plateste 20,34 milioane de lei pentru revizuirea unui studiu de fezabilitate pentru mai multe tronsoane din Autostrada Bucuresti-Brasov

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) a lansat o licitatie deschisa pentru atribuirea unui contract de revizuire a studiului de fezabilitate pentru mai multe tronsoane din Autostrada Bucuresti - Brasov si pentru reabilitarea DN 73B, urmand sa plateasca 20,34 milioane de lei, suma care include si TVA.

Judetete cu cele mai multe gravide minore

Iasi, Calarasi si Dolj conduc in topul judetelor care au raportat inregistrari de sarcina la tinerele de pana in 15 ani. Dintre minorele sub 15 ani nou depistate gravide anul trecut, cele mai multe sunt din.

REVOLTATOR. Mai multe medicamente interzise in UE inca se comercializeaza in Romania. Vezi lista completa a medicamentelor interzise in UE

Mai multe medicamente au fost interzise de catre Uniunea Europeana, intrucat contin substante periculoase, cu efecte nocive asupra organismului uman. Aceste medicamente se regasesc si pe piata din Romania.

Metoda accidentul: Doi tineri suspectati de mai multe inselaciuni au fost retinuti

Doi tineri suspectati de inselaciuni prin metoda accidentul au fost prinsi in flagrant, miercuri, de politistii din Cluj, dupa ce au primit de la o batrana circa 4. 000 de lei, informeaza Mediafax. Cei.

Scandalul medicamentelor. Sefa Sectie Oncologie: Nu am facut ceva mai mult decat cred ca se practica la nivelul intregii tari

Sefa Sectiei de Oncologie din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, dr. Valeria Valeanu, a declarat marti, dupa perchezitia facuta la domiciliul ei de catre procurorii Directiei Nationale.

Navigatia vaselor, restrictionata in mai multe zone

Nivelul Dunarii a scazut atat de mult in ultimele saptamani incat se apropie de cele mai reduse cote si debite masurate vreodata. in aceste conditii, navigatia vaselor este restrictionata in anumite.

PGL Season 1, turneu international de sport electronic organizat in Romania. Ponta: E bine ca aparem ca destinatie de top pe harta sporturilor electronice, dar sporturile clasice au mai multe beneficii

Trei dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike: Global Offensive CS:GO) din America de Nord au confirmat participarea in PGL Season 1, turneu international cu premii totale de 110. 000 dolari, ce va avea finala la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )