Libnet.ro
UNICEF

19:30

Pana de curent pe mai multe strazi din Sectorul 1 al Capitalei

Hotnews Hotnews,
 Pana de curent pe mai multe strazi din Sectorul 1 al Capitalei

Alimentarea cu energie electrica este intrerupta, joi dupa-amiaza, in mai multe zone din Sectorul 1 al Capitalei, reprezentantii Enel Distributie Muntenia sustinand ca avaria ar putea fi remediata pana in jurul orei 20. 00, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Protest cu balegar in mai multe orase din Franta

Zeci de fermieri au varsat tone de balegar in fata cladirilor oficiale din cel putin patru orase franceze, in semn de protest fata de taxele mult prea mari si importurile ieftine.

ANM: Cod portocaliu de canicula pentru Bucuresti si mai multe judete din tara

Romania nu scapa de canicula. Meteorologii au emis pentru miercuri si voi noi avertizari. Conform ANM, valul de caldura se va intensifica in regiunile sudice si estice, fiind instituit cod galben de can.

Judetete cu cele mai multe gravide minore

Iasi, Calarasi si Dolj conduc in topul judetelor care au raportat inregistrari de sarcina la tinerele de pana in 15 ani. Dintre minorele sub 15 ani nou depistate gravide anul trecut, cele mai multe sunt din.

Mai multe judete raman joi sub cod portocaliu de canicula. Nu se pune problema unui cod rosu

Mai multe judete din Romania raman si joi sub Cod Portocaliu de canicula insa nu se pune problema emiterii unui Cod Rosu. Joi este posibil sa fie cea mai calda zi din acest an numai daca se ating.

Lucrari de modernizare pe 40 de strazi din Blaj

40 de strazi din orasul Blaj vor fi modernizate in acest an. Proiectul denumit generic Marea asfaltare a fost o urmare fireasca si programata dupa incheierea lucrarilor de extindere a sistemului de canalizare, spun reprezentantii Primariei Blaj.

Semne de trafic care folosesc tehnologia cu cerneala electronica, montate pe strazi din Sydney

Semne de trafic care folosesc tehnologia cu cerneala electronica au fost montate, pentru prima data in lume, pe cateva strazi din Sydney pentru a le testa utilitatea, scrie mashable. com, citat de Agerpres. Aceste.

Ministerul Mediului a transmis Parchetului de pe langa iCCJ rapoartele de control asupra unor operatori din sectorul forestier

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a transmis Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie rapoartele referitoare la activitatea unor operatori din sectorul forestier. Decizia a fost luat.

Peste trei sferturi dintre angajatorii din sectorul financiar planuiesc schimbari ale programelor de remunerare

Peste trei sferturi dintre companiile din sectorul financiar 78%) vizeaza schimbari ale programelor de remunerare, ca urmare a conditiilor dificile din piata, angajatorii din domeniu intensificand practicile de tip bonus malus si clawback ca raspuns la presiunile de reglementare, potrivit unui studiu realizat de o companie de consultanta in resurse umane.

Mercer: 78% dintre angajatorii din sectorul financiar planuiesc schimbari ale programelor de remunerare

Circa 78% dintre companii planuiesc schimbari ale programelor de remunerare ca urmare a conditiilor dificile din piata, arata raportul privind remuneratia executivilor din sectorul financiar realizat de Mercer, companie de consultanta in resurse umane, parte din grupul Marsh and McLennan Companies.

REVOLTATOR. Mai multe medicamente interzise in UE inca se comercializeaza in Romania. Vezi lista completa a medicamentelor interzise in UE

Mai multe medicamente au fost interzise de catre Uniunea Europeana, intrucat contin substante periculoase, cu efecte nocive asupra organismului uman. Aceste medicamente se regasesc si pe piata din Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )