Libnet.ro
UNICEF

18:45

Mai multe judete raman joi sub cod portocaliu de canicula. Nu se pune problema unui cod rosu

Antena3 Antena3,
Mai multe judete raman joi sub cod portocaliu de canicula. Nu se pune problema unui cod rosu

Mai multe judete din Romania raman si joi sub Cod Portocaliu de canicula insa nu se pune problema emiterii unui Cod Rosu. Joi este posibil sa fie cea mai calda zi din acest an numai daca se ating. continuă pe Antena3

Canicula. Restrictie pentru masinile de peste 7,5 t pe drumurile din judetele sub cod portocaliu

Masinile de peste 7,5 tone nu pot circula, cu unele exceptii, pe drumurile nationale si autostrazile din judetele aflate sub avertizare de cod portocaliu de canicula, pana la ora 20. 00, in urma unei restrictii instituite de CNADNR.

Avertizare meteo de canicula. Bucurestiul si 12 judete din tara se afla sub Cod portocaliu de canicula. Alte 11 judete sunt sub Cod galben

Capitala si 12 judete din tara se afla, duminica, sub Cod portocaliu de canicula, fiind anuntate temperaturi de pana la 39 de grade Celsius. De asemenea, alte 11 judete se afla sub Cod galben de canicula, maximele ajungand pana la 37 de grade.

ANM: Cod portocaliu de canicula pentru Bucuresti si mai multe judete din tara

Romania nu scapa de canicula. Meteorologii au emis pentru miercuri si voi noi avertizari. Conform ANM, valul de caldura se va intensifica in regiunile sudice si estice, fiind instituit cod galben de can.

Cod portocaliu de canicula in Bucuresti si 12 judete

Douasprezece judete din sud-estul tarii se afla, duminica, sub cod portocaliu de canicula, inregistrand temperaturi maxime de 38 - 39 de grade, iar alte 11, din vecinatatea lor, sunt sub cod galben, cu temperaturi de 35 - 37 de grade.

Cod Portocaliu de canicula in Bucuresti si 12 judete

Municipiul Bucuresti si 12 judete din estul si sudul tarii se vor afla duminica sub Cod Portocaliu de canicula si disconfort termic accentuat, iar in 14 judete din Oltenia, Muntenia, Moldova si Dobrogea se va.

Cod Portocaliu de canicula in sudul tarii si Bucuresti. Temperaturile pot ajunge la 40 de grade

Sase judete din partea de sud a tarii si Municipiul Bucuresti intra miercuri sub Cod Portocaliu de canicula si disconfort termic, anunta Agerpres. Conform meteorologilor, in judetele Dolj, Olt, Teleorman,.

ANM: Cod Portocaliu de canicula in sase judete si Bucuresti, miercuri si joi. Temperaturile vor atinge 40 de grade. Cod Galben, in alte 17 judete

Meteorologii au emis o avertizare de Cod Portocaliu de canicula pentru Bucuresti si alte sase judete, valabil pentru miercuri si joi. Miercuri, 29 iulie si joi, 30 iulie, in judetele Dolj, Olt, Teleorman,.

Cod PORTOCALIU de canicula in Capitala si alte sase judete. Cand scapam de caldura

Meteorologii au emis un cod portocaliu de canicula in Capitala si in judetele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi si Ilfov pentru miercuri si joi. Astfel, miercuri si joi valul de caldura se va intensifica in regiunile sudice si estice, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Doua zile de cod portocaliu in Teleorman Se anunta temperaturi de 40 de grade

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o avertizare cod portocaliu de canicula si disconfort termic accentuat valabila pentru Capitala si sase judete din sudul tarii. Codul este valabil in zilele de 29 si 30 iulie si vizeaza si judetul Teleorman.

REVOLTATOR. Mai multe medicamente interzise in UE inca se comercializeaza in Romania. Vezi lista completa a medicamentelor interzise in UE

Mai multe medicamente au fost interzise de catre Uniunea Europeana, intrucat contin substante periculoase, cu efecte nocive asupra organismului uman. Aceste medicamente se regasesc si pe piata din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )