Libnet.ro
UNICEF

13:00

Dupa foarte multi ani, Liceul de Marina din Galati a dat o noua promotie de marinari

Adevărul Adevărul,
Dupa foarte multi ani, Liceul de Marina din Galati a dat o noua promotie de marinari

Ceremonia de absolvire a primei promotii de marinari dupa relansarea invatamantului profesional a avut loc astazi, la Liceul Tehnologic de Marina din Galati. continuă pe Adevărul

Perchezitii la abatoare din Galati si Botosani

Politistii din Galati fac perchezitii, miercuri, in judetele Galati si Botosani, la sediile unor firme de abatorizare si comercializare a carnii si la locuintele unor persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, a anuntat, miercuri, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al JudetuluiIPJ) Galati, agent Bogdan Cojocaru, citat de sursele de presa.

Salon de masaj erotic din Galati, inchis de DIICOT

Procurorii D. T Serviciul Teritorial Galati, impreuna cu politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Galati avand sprijinul de specialitate al Serviciului Roman de Informatii si al Departamentului de Informatii si Protectie Interna, au stopat activitatea infractionala care se derula in salonul de masaj erotic Red Velvet din municipiul Braila, se arata intr-un comunicat al politistilor.

ANI: Seful Parchetului din Lugoj, declarat incompatibil

Dumitru Cornean, prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Lugoj, judetul Timis, a fost gasit incompatibil de catre Agentia Nationala de Integritate ANI), dupa ce in perioada 11 mai 2012 - 1.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )